Ima mnogo nekretnina, ali ova je najlepša: Zavirite u planinski raj Nade Topčagić

Ima mnogo nekretnina, ali ova je najlepša: Zavirite u planinski raj Nade Topčagić

Autor: | 27/11/2023

0

Vikendica Nade Topčagić je za poželeti

Nada Topčagić i njen suprug Zlatko decenijama su vredno radili za sve ono što su stekli. Posebno mogu da se pohvale velikim brojem nekretnina u Srbiji i Crnoj Gori, koje su kupovali poslednjih godina.

Boško Karanović

 

U svoje nekretnine su i mnogo ulagali, tako da je renoviranje postalo gotovo svakodnevica legendarne pevačice. Nekada je razmišljala da neke proda jer toliko novca i vremena odlazi na njih, ali od te ideje je brzo odustala.

Pročitajte: Nikola Kojo našao svoj mir daleko od Beograda - Vikendica je san snova, baš se vidi da je njegova

Par poseduje stan na Kosančićevom vencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori, nedaleko od Tivta, na obali mora, vilu u Starim Banovcima i još jednu u Beogradu. Ali imaju i jednu vikendicu na Tari, od koje je Nada napravila pravi mali raj.

Instagram

 

Nada i njen suprug odlaze put Tare tokom zimskih meseci i u rano proleće, kad pevačica nema toliko obaveza oko nastupa i snimanja emisija.

Pročitajte: Gorica Popović veštim rukama održava celu vikendicu - Nema lepše kuće na Srebrnom jezeru
 

Tamo Nada ima sve i ništa ne mora da kupuje. Najviše voli da jede ono što zasadi u svojoj bašti, na kojoj vredno radi i nikad joj nije teško da joj se posveti. Sa uživanjem na jesen priprema zimnicu, a leti uživa u čistom planinskom vazduhu.

 

 

- Često idemo na Taru, to je naša druga kuća. Verujte mi da bih tamo mogla non-stop da budem. Imam obaveze i morala sam da se vratim u Beograd, ali uskoro ću opet ići u vikendicu na nekoliko dana - rekla je Nada svojevremeno za "Kurir".

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images