Nesuđeni zet Vesne Čipčić: Anja Alač sada ima porodicu sa Andrejom, ali drugog je nazivala srodnom dušom

Nesuđeni zet Vesne Čipčić: Anja Alač sada ima porodicu sa Andrejom, ali drugog je nazivala srodnom dušom

Autor: | 26/11/2023

0

Bivši dečko Anje Alač je dobro poznati glumac

Anja Alač i njen suprug Andrej Josifovski nedavno su se po drugi put ostvarili kao roditelji. Anja je na svet donela preslatku devojčicu koju je par nazvao Anđela, a njihov sin prvenac Aleksej sigurno će se uskoro pokazati kao savršen stariji brat.

Ata Images

 

Anja i Andrej uzeli su se krajem aprila, ali već godinama žive svoju bajku. Njihov dom je topao i pun ljubavi, a oni kao par izuzetno uspešni u svojim poslovima – Anja je zaista dobila svoje „srećno do kraja života“.

Pročitajte: Ponosna baka Vesna Čipčić uz trubače i brojne goste slavila rođenje unuka, Nataša Ninković i Vesna Trivalić najveselije (foto)

Ali postojalo je vreme kada su svi mislili da će Anja sa nekim drugim da ostvari sve što sada ima sa Andrejom.

Instagram

 
 

Ćerka Vesne Čipčić svojevremeno se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem i godinama su bili u vezi. Par se upoznao u pozorištu 2009. godine, kada su radili na predstavi „Petar Pan“.

Ata Images

 

Radovan je tada igrao naslovnu ulogu, a Anja je tumačila Vendi, i njihova ljubav nije bila na prvi pogled, ali emocije su se brzo desile.

Pročitajte: Fotka sa venčanja iznenađujuća! Bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač oženio se ćerkom legendarnog glumca

„Raša me je privukao jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša“, pričala je svojevremeno Anja kako ju je Radomir osvojio.

Ata Images

 

I Radovan je imao samo reči hvale za svoju draganu. Iako ne priča o privatnom životu, u retkoj izjavi o Anji svojevremeno je naveo da ona izuzetno dobro utiče na njega jer je brzoplet, a ona ga za tren oka smiri.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Čipčić - Razvela se posle 23 godine braka, pa pala u zagrljaj oca ove poznate pevačice FOTO

„Osvojila me je svojom vedrinom i pozitivnim stavom prema životu, veza sa njom je nešto vrlo lepo u čemu svakog dana uživam“, rekao je svojevremeno glumac.

Nakon raskida, ni Anja ni on nisu se oglašavali povodom razloga kraha ljubavi.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još