Ponosna baka Vesna Čipčić uz trubače i brojne goste slavila rođenje unuka, Nataša Ninković i Vesna Trivalić najveselije (foto)

Ponosna baka Vesna Čipčić uz trubače i brojne goste slavila rođenje unuka, Nataša Ninković i Vesna Trivalić najveselije (foto)

Autor: | 06/09/2021

0

Sin Anje Alač razlog velikog slavlja

Anja Alač prošle nedelje rodila je dečaka Alekseja, a njena majka Vesna Čipčić istog dana rekla je „organizovaćemo slavlje u kući, ovo je najlepša stvar koja nam se desila, mora da se proslavi“.

Rečeno – učinjeno. Slavna glumica i Anjin partner Andrej Josifovski Pijanista za vikend su okupili prijatelje, koji su sa njima delili sreću zbog Aleksejovog dolaska na svet.

Instagram

 

Budući da su i mama, i tata, i baka iz sveta umetnosti, te večeri je u dvorištu bilo mnogo poznatih lica, a među najveselijima su bile Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nina Janković i Tamara Dragičević.

Pročitajte: Stigle rode u dom glumice - Sin Anje Alač nosiće ovo ime, ponosni tata otkrio sve (foto) 

Ponosni tata cele večeri je primao čestitke, a u nekom trenutku mu je, kao što tradicija nalaže, iscepana majica. Trubači su bili neumorni, a gosti su se gotovo utrkivali ko će pre Anji poslati fotografiju ili video, pa je na kraju večeri imala utisak kao da je i ona bila sa njima.

Bilo bi nemoguće izbrojati koliko je puta nazdravljeno u Aleksejovu čast, a sve lepe želje Jelisaveta Orašanin Teodosić sažela je u nekoliko reči – neka nam je živ, zdrav i voljen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još