Tako to radi majka Novaka Đokovića! Dijanin gest na tribinama oduševio navijače

Tako to radi majka Novaka Đokovića! Dijanin gest na tribinama oduševio navijače

Autor: | 25/11/2023

0

Novak Đoković uz pesmu na teren

Srbija vodi sa 1 : 0 u polufinalu Dejvis kupa! Fantastični Miomir Kecmanović napravio je ogroman preokret u duelu sa Lorencom Musetijem i tako ga "oborio" u Malagi, a sada je red na Novaka Đokovića da protiv Janika Sinera ispiše još jednu stranicu istorije srpskog tenisa.

Andrea Rosito/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Osim fenomenalne igre, ovaj Dejvis kup  obeležio je nekoliko propusta u organizaciji, kada su Novaka doveli u neprijatnu situaciju zbog doping-kontrole, ali i celu reprezentaciju zbog srpske pesme koja se orila Malagom.

Pročitajte: Miomir Kecmanović ima životnu priču kao retko koji teniser, a jedna stvar je ista kao i kod Noleta!

Naime, uzbudljiva borba za plasman u veliko finale Dejvis kupa između Srbije i Italije dodatno je začinjena van terena, gde su strasti među navijačima dostigle vrhunac zbog brisanja snimka ulaska tenisera uz zvuke pesme "Veseli se, srpski rode" od strane Dejvis kupa. Snimka nema ni na zvaničnoj stranici na aplikaciji X, nekadašnjem Tviteru.

Ipak, izgleda da Noletu to ništa nije smetalo, pa je pri samom ulasku na teren ista pesma mogla da se čuje u pozadini, teniser se prekrstio, a s obzirom da veličanstveni trenutak nećete videti na zvaničnoj strani Dejvis kupa, mi vam ga donosimo.

 

Novak se lavovski borio na terenu, a u publici ga je bodrila majka Dijana, koja je držala našu zastavu, i sin Stefan, kome je baka pokazivala kako da navija. 

Tu je i Jelena kojoj nije bilo svejedno da gleda Noleta u napetoj situaciji kao što je ova, pokušavajući da na tribinama bude neprimetna, ali kamere su uspele da je uhvate.

Sport Klub printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti