Jelenu Đoković dugo nismo videli u ovakvom izdanju: Njena reakcija na Novakov poraz ostaće upamćena

Jelenu Đoković dugo nismo videli u ovakvom izdanju: Njena reakcija na Novakov poraz ostaće upamćena

Autor: | 25/11/2023

0

Jelena Đoković na Dejvis kupu izuzetno zabrinuta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odvede tenisku reprezentaciju Srbije u finale Dejvis kupa pošto je poražen od Janika Sinera i time nam svima produžio agoniju.

Selektor Srbije Viktor Troicki odlučio je da će u dublu igrati Đoković i Kecmanović, a suprotstaviće im se Siner i Sonego!

IPA / Sipa Press / Profimedia

 

Publika je tokom celog meča davala sve od sebe, a među najverinijim Noletovim navijačima našla se  supruga Jelena, koju dugo nismo videli tako zabrinutu.

Pročitajte: Tako to radi majka Novaka Đokovića - Dijanin gest na tribinama oduševio navijače

Za razliku od prethodnih Noletovih mečeva, Jelena se ovog puta pojavila u ležernom izdanju - širokom džemperu i svetlobraon pantalonama i izgleda da je ovog puta želela da ostane neprimećena.

Sport Klub printscreen

 

Međutim, kamere su u više navrata snimale reakciju Novakove supruge iz lože koja je bila izuzetno srčana, dok je Novak svu snagu ostavljao na terenu.

Pročitajte: Miomir Kecmanović ima životnu priču kao retko koji teniser, a jedna stvar je ista kao kod Noleta!

Osim Jelene u loži su bili Novakova mama Dijana, kao i sin Stefan, dok je brat Marko bio nešto bliže terenu i bodrio brata.

Sport Klub printscreen

 

Podsetimo, uzbudljiva borba za plasman u veliko finale Dejvis kupa između Srbije i Italije dodatno je začinjena van terena, gde su strasti među navijačima dostigle vrhunac zbog brisanja snimka ulaska tenisera uz zvuke pesme "Veseli se, srpski rode" od strane Dejvis kupa. Snimka nema ni na zvaničnoj stranici na aplikaciji X.

Ipak, izgleda da Noletu to ništa nije smetalo, pa je pri samom ulasku na teren ista pesma mogla da se čuje u pozadini, teniser se prekrstio i izašao na teren.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin