Snimak Ruške Jakić kruži društvenim mrežama, voditeljka se oglasila: Ne znam gde su ga našli

Snimak Ruške Jakić kruži društvenim mrežama, voditeljka se oglasila: Ne znam gde su ga našli

Autor: | 24/11/2023

0

Snimak Ruške Jakić završio na internetu

Ruška Jakić jedna je od najprepoznatljivijih javnih ličnosti našeg regiona, što zbog ekscentričnog i prepoznatljivog modnog stila, tako i zbog legendarnih izjava koje se i godinama kasnije prepričavaju.

Ata Images

 

Isečci iz njenih javnih nastupa vrlo su popularni na društvenim mrežama, a sa porastom popularnosti Tiktoka, većina njenih snimaka sa legendarnim izjavama mogu se naći na ovoj platformi.

Međutim, Ruška je priznala da joj smeta što se neko predstavlja kao ona, i posebno se osvrnula na jedan video koji je završio na internetu.

Pročitajte: Dama vanvremenske lepote - Pogledajte kako je izgledala čuvena Evgenija Barberis, majka Ruške Jakić FOTO

Voditeljka je rekla da ona zvanično nema profil na Tiktoku, i da joj smeta što se njoj nepoznata osoba predstavlja njenim imenom i prezimenom na ovoj mreži. Razmišljala je čak i da tuži tu osobu, ali je na kraju odustala od te ideje. 

Ata Images

 

Potom se osvrnula na isečak jednog njenog gostovanja koji je postao viralna senzacija zbog izjave koje smo tom prilikom mogli da čujemo. 

Pročitajte: Kakav kupaći - Rušku Jakić svi komentarišu, ovako se ide na plažu (foto)

- Pre 25 godina, kad sam gostovala kod Minimaksa, izgovaram rečenicu: ‘Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koja se ne vaspitavaju, i ne volim seks na eks’. Odakle je on to izvukao? - upitala je legendarna voditeljka koja se nada da će imati prilike da upozna osobu koja toliko pomno prati njen rad.  

Jasna Prolić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti