Goran Ivanišević od bivše žene traži polovinu ovog stana: Pogledajte kako izgleda 210 kvadrata čistog luksuza

Goran Ivanišević od bivše žene traži polovinu ovog stana: Pogledajte kako izgleda 210 kvadrata čistog luksuza

Autor: | 17/10/2023

1

Goran Ivanišević od bivše žene traži polovinu luksuznog stana

Iako su se razveli još pre 13 godina, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović ponovo su u centru pažnje. Suđenje, očigledno, nije privedeno kraju, pa se i proslavljeni teniser tim povodom oglasio na Instagramu.

Profimedia

 

Goran, naime, tuži bivšu suprugu i ćerku Amber Mariju, tražeći polovinu luksuznog stana u Zagrebu. Nekadašnji pobednik Vimbldona i bivša manekenka bili su zajedno 17 godina, a dobar deo zajedničkog života proveli su upravo u ovoj oazi u centru hrvatske prestonice.

Pročitajte: Postao sam porodični nasilnik - Goran Ivanišević tužio bivšu ženu i ćerku

Zahvaljujući njenim objavama na Instagramu imali smo i priliku da vidimo “predmet rasprave”. Možemo samo da zaključimo da se za njega vredit boriti. Tanja ga je renovirala pre nekoliko godina sa sadašnjim partnerom, muzičarem Vlahom Arbulićem.

Instagram

 

Već sam pogled na dnevni boravak zaustavlja dah.

Instagram

 

Dominira moderan stil, sa belim i sivim tonovima. Prostorija je osvetljena sa dve strane, ima bele zidove, parket širokih dimenzija, tamnosivi kauč i zavese u svetlijoj nijansi, okrugli sto gornjim delom od mermera, veliki televizor, kamin, cvetni ukrasi...

Pročitajte: Tražila je razvod i sa 12 godina mlađim dobila ćerku - Ova lepotica bila je supruga Gorana Ivaniševića, sve joj je ostavio

Trpezarija je takođe u savremenom maniru, sa neobičnim lusterom zlatnih tonova, dugačkim mermernim stolom, sivim tepihom. Od raskoši pucaju i spavaća soba i prostrano kupatilo.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Stan inače ima 210 kvadrata i šest soba, a kao vlasnica je, kako pišu hrvatski mediji, navedena Amber Marija Ivanišević (20).

Komentari (1)

Loading
Tijana 16:42 17.10.2023
Odgovori

Sto trazi, jel nema gde da zivi?! Bas me razocarao! Bivsi teniser, trenira Djokovica, pun ko brod! A i jeste Tatjana Dragovic lepotica, ova, mu je nikakva bez harizme! Ostavi zenu na miru rodila ti je dvoje dece, pa i ti si nasao mladju!

hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti