Stiže pojačanje: Džon Ledžend i Krisi Tajgen oduševili vestima

Stiže pojačanje: Džon Ledžend i Krisi Tajgen oduševili vestima

Autor: | 14/08/2020

0

Džon Ledžend i Krisi Tajgen po treći put će se ostvariti u ulozi roditelja. Presrećni roditelji sa oduševljenjem su vesti saopštili svojim naslednicima, četvorogodišnjoj ćerki Luni i dvogodišnjem sinu Majlsu, koji jedva čekaju dan kada će u njihov dom stići bata ili seka.

Zaljubljeni par lepe vesti otkrio je na veoma simpatičan način. Naime, pevač je objavio spot za novu numeru, a kao glavna manekenka pojavljuje se Krisi. Njen trudnički stomačić jasno se nazire.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Legend (@johnlegend) дана 13. Авг 2020. у 12:25 PDT

Iako je posle prvog porođaja prošla kroz veoma bolan i stresan period, jer ju je zadesila postporođajna depresija, Krisi nije želela da odustane od svog sna i velike porodice.

Pročitajte: Vešta mama - Krisi Tajgen otkrila trik kako smiriti dete u vrtiću

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Shade Room (@theshaderoom) дана 13. Авг 2020. у 1:43 PDT

U početku je izgledalo da je uzrok njenog lošeg raspoloženja život u hotelu, u periodu dok je čekala da se završi renoviranje porodičnog doma, ali kada se vratila kući, shvatila je da je i dalje nesrećna i da nešto nije u redu.

– Bila sam drugačija nego ranije. Ustajanje iz kreveta, da bih stigla na vreme na snimanje, postalo mi je bolno. Leđa, ramena i zglobovi su me boleli. Izgubila sam apetit. Dešavalo se da po dva dana ne uzmem ni zalogaj hrane, a znate koliko je hrana važna za mene. Posebno je bilo poražavajuće jer sam postala loša prema ljudima ‒ iskreno je Krisi pričala o svom lošem psihičkom stanju posle prvog porođaja za portal „E News“.

Pročitajte: Džon Ledžend - Ponosan sam što je moja supruga javno govorila o postporođajnoj depresiji

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PM NEWS Nigeria (@pmnewsnigeria) дана 14. Авг 2020. у 1:30 PDT

‒ Nisam mogla da shvatim zašto sam toliko nesrećna. Krivila sam umor i pomislila da je razlog možda to što je trebalo da promenim životnu ulogu. Možda nisam više zabavna kao pre ili bi jednostavno trebalo da budem samo majka. Ni prst nisam promolila napolje. Sve roletne sam spustila. Samo bih ležala na kauču i nisam mogla da smognem snage da se popnem stepenicama u spavaću sobu. Džon je spavao sa mnom na kauču, nekada i četiri noći zaredom. Često sam plakala bez vidljivog razloga ‒ otvorila je dušu manekenka, kojoj je suprug bio najveća podrška.

Krisi je lepe vesti potvrdila i na svom „Tviter" nalogu, evo i kako.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram