Džon Ledžend: Ponosan sam što je moja supruga javno govorila o postporođajnoj depresiji

Džon Ledžend: Ponosan sam što je moja supruga javno govorila o postporođajnoj depresiji

Autor: | 15/03/2017

0

Džon Ledžend nije samo uspešan muzičar ovenčan Gremijem i ponosni otac 11-mesečne Lune, već je i najveća podrška svojoj supruzi Krisi Tajgen.

On je bio neprestano uz nju tokom bolne i mučne borbe sa postporođajnom depresijom kroz koju je Krisi prolazila, i koju je nedavno obelodanila.

Samouverna Krisi Tajgen osvanula na naslovici magazina “Elle” (foto)

- Za mene kao supruga bila je dužnost da učinim sve što je u mojoj moći da bih je podržao i razumeo kroz šta je prolazila. Moja dužnost je da učinim sve da bih joj pomogo. To je najmanje što sam mogao da učinim za nju - rekao je Džon za magazim "People".

On je posavetovao članove porodica i partnere žena koje pate od postporođajne depresije.

- Kao muškarac ja nisam mogao da osetim kako to izgleda. Zbog toga je potrebno da učimo o postporođajnoj depresiji i da je shvatimo da bismo mogli da pomognemo. Morate biti neprestano prisutni i saosećajni. O postporođajnoj depresiji najbolje se uči dok se suočavate sa njom i dok pokušavate da je shvatite.

Tatina “pijanistkinja”: Džon Ledžend i njegova mezimica raznežili fanove (foto)

Džon kaže i da je ponosan što je Krisi otvoreno progovorila o svom problemu.

- Drago mi je što je pisala o tome. Mislim da je veoma moćno i značajno što je mnogim ženama dala do znanja da nisu same, i da od postporođajne depresije može da pati bilo ko, bez obzira na novac ili slavu. To je teško za svaku ženu, bez obzira na na njen profesionalni uspeh ili materijalna sredstva kojima raspolaže - poručuje Džon.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti