Nigde mermera ni skupih ukrasa: Dom Ivane Selakov nije ni nalik luksuznim stanovima poznatih kolega

Nigde mermera ni skupih ukrasa: Dom Ivane Selakov nije ni nalik luksuznim stanovima poznatih kolega

Autor: | 16/11/2023

0

Dom Ivane Selakov je čist minimalizam

Uvek je zanimljivo videti gde naše poznate ličnosti žive i kako su opremili svoje domove. Često sve puca od luksuza i skupog nameštaja, ali to se ne može reći za dom Ivane Selakov, koji je minimalistički i moderan.

Instagram

 

Ivanin dom u Zemunu dokaz je da ne morate da baratate velikim budžetima da bi vam stan bio lepo uređen, već možete da se poslužite trikovima koji će da odišu dobrim stilom za nešto manje novca.

Pročitajte: Živela je u trošnoj kući na hipodromu, sada ima luks stan u Zemunu - Ovo je dom Ane Mihajlovski gde uživa sa decom


Recimo, bela boja, koja takođe dominira u domu pevačice, poslužiće da vam prostor izgleda svetlije i čistije, a potrebno vam je samo nekoliko detalja kako biste oplemenili prostor.

Instagram

 

U sobama dominira i beli nameštaj kao i rustični lusteri u industrijskom stilu, koji prostoru daju dodatnu notu stila.

Pročitajte: Gorica Popović veštim rukama održava celu vikendicu - Nema lepše kuće na Srebrnom jezeru

 

Pevačica je na umu imala pre svega komfor kada je birala prostranu garnituru na kojoj cela njena porodica može da se opusti posle napornog dana, uz razgovor ili dobar film.

Instagram

 

Centralno mesto u domu Ivane Selakov definitivno zauzima prelepi beli klavir, oko kog se gosti sigurno rado okupljaju i odlično zabavljaju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

 

 

Kuhinja je takođe izuzetno moderna i funkcionalna, sa porodičnim trpezarijskim stolom. Ivana uvek ima najlepšeg pomoćnika - ćerkicu Krunu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti