Dijanina velika prijateljica: Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Dijanina velika prijateljica: Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Autor: | 15/11/2023

0

Dijana Đoković vešto čuva privatni život, i uvid u njen svet ima samo uzak krug ljudi. Druži se samo sa odabranima, a među njima je i jedna pevačica. I očigledno je omiljena celoj porodici. 

Profimedia

 

Društvenim mrežama kružili su snimci folk zvezde Ane Bekute kako “pravi lom” na slavi Đokovića. Svi vole da se vesele uz njene pesme, dobro je poznato kakvu atmosferu ume da napravi, a Dijana i Srđan su i jednu novu godinu dočekali uz Anin glas.

Pročitajte: Dijana je na krštenju dobila ime Milica, a Stefan i Tara?

Majka najboljeg tenisera bila je i jedna od uvaženih gostiju na proslavi Aninog 60. rođendana u septembru 2019. godine. Među zvanicama su tada bile i njene kolege, kao što su Snežana Đurišić, Viki Miljković, Saša Popović i Suzana Jovanović, Milica Pavlović, Aco Pejović... Ali, najviše pažnje izazvala je Dijana Đoković.

Luka Šarac

 

Svi u Noletovoj velikoj porodici vole da se vesele i da se opuste uz dobru pesmu, a povoda za slavlje svakako ima puno, jer teniser ne prestaje da niže uspehe. Videli smo i njega kako se snalazi sa mikrofonom, čuli smo i Jelenu, ali uvek je bolje muzički deo zabave prepustiti profesionalcima.

Osim toga, Ana Bekuta je i Dijanina bliska prijateljica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti