Jedna je slikarka, druga psihijatar: Ovo su Vojna i Joana, ćerke Jovana Marića

Jedna je slikarka, druga psihijatar: Ovo su Vojna i Joana, ćerke Jovana Marića

Autor: | 14/11/2023

0

Ćerke Jovana Marića su uspešne i obrazovane

Pre dvadesetak godina Jovan Marić i njegova tadašnja, treća po redu supruga Danijela Tiosavljević bili su svojevrsna medijska senzacija.

Pre svega, zbog razlike u decenijama, a delilo ih je okruglo tri. S njom je dobio sina Mateju, dok iz prethodnih ljubavnih priča ima dve ćerke.

Privatna arhiva

 
 

– Prvo dete mi je vanbračno - Vojna, rođena 1974, dok sam još bio u braku. Ta žena je htela da rodi dete i rodila ga je, a ja sam ga prihvatio. Vojna je ime od slova moga imena, ali nisam ga ja birao, već njena majka. Interesantno, moja prva supruga je slikarka, a i Vojna je završila likovnu akademiju.

Pročitajte: Poslednja želja teško bolesnog Jovana Marića - Mateja, sine moj, molim te...

– Živi u Teksasu, udala se za Amerikanca. Kad sam imao koronu, došla je da me vidi dok sam još živ. Ali, eto, pretekao sam – ispričao je Marić nedavno.

Privatna arhiva

 

Drugu suprugu upoznao je na žurkama i projekcijama koje je pravio. Aleksandra je pravnica, mlađa od njega 18 godina.

– Gledala je s majkom televiziju i videla me: „Eno ga onaj kod koga smo gledali porniće!” Tako je moja tašta saznala ko joj je budući zet.

Pročitajte: Ovo je 32 godine mlađa studentkinja sa kojom je Marić dobio sina - Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao

 

– Uzeli smo se posle godinu dana. Ljudi moraju da provedu zajedno bar godinu da bi se upoznali – četiri godišnja doba, jer nije isto ponašanje zimi i leti. I važno je spavati zajedno – tvrdio je ugledni seksolog, a objasnio je i zbog čega:

– Niži nivo intimnosti je voditi ljubav s nekim, viši je ljubiti se u usta, pa se zato uzgred prostitutke nikad ne ljube u usta, a najviši je spavati s nekim celu noć. Krevet je čudo.

Privatna arhiva

 

Brak bez dece je osuđen na propast, govorio je, pa je posle prvog uveo novo pravilo – pred matičara se ne ide praznog stomaka.

– Bila je u četvrtom mesecu trudnoće kad smo se venčali te 1986. Potom se rodila Joana, opet je majka birala ime. Ona je danas psihijatar, podarila mi je unuka Andriju.

Youtube printscreen

 
 

– Drugi brak je potrajao, bogami, 17 godina. Bio je otvoren, prećutno smo znali i tolerisali izlete. A uvek su inicijatori mojih razvoda bile žene...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin