Nikad nije kasno za ljubav: Oženio se Slavko Beleslin, srećnijeg mladoženju niste nikad videli

Nikad nije kasno za ljubav: Oženio se Slavko Beleslin, srećnijeg mladoženju niste nikad videli

Autor: | 11/11/2023

0

Oženio se Slavko Beleslin

Slavko Beleslin obradovao je svoje pratioce kada je početkom ove godine objavio sliku svoje devojke Miljane Radević, na čijoj ruci je zablistao verenički prsten. Par nije dugo čekao – upravo su izgovorili sudbonosno „da“. 

Instagram

 

Na snimcima sa događaja mlada je blistala u beloj venčanici golih ramena i šlicem do kuka, a voditelj nije mogao da sakrije koliko je srećan.

Pročitajte: O njenom venčanju još uvek se priča - Anđela Đurašković prvo nosila glamuroznu venčanicu, a potom nešto sasvim neobično

Nakon što su se jedno drugom zakleli na ljubav, gosti su ih dočekali u sali, a mladenci su sve vreme đuskali i nisu skidali osmeh sa lica. Svi su primetili da je Slavko najsrećniji mladoženja kog su skoro videli.

Instagram

 

Podsetimo, poznati voditelj šest godina je proveo u braku sa Novosađankom Ivom Šiđanin, od koje se razveo 2018, a veru u ljubav vratila mu je upravo Miljana. Međutim, ljubav između Slavka i njegove izabranice nije bila na prvi pogled.

Pročitajte: Prvi brak Slavka Beleslina završio se tužbom - Voditelj se ponovo ženi, a razvod od Ive nije bio ni malo lep

- Sreli smo se na nekom intervjuu 2009. Nije da nije bilo varnica tokom razgovora, ali je posle toga svako otišao na svoju stranu. Čudno je što se, mada su nam poslovi slični, sledećih deset godina nismo sreli. Kada se to najzad desilo, nastavili smo gde smo stali, samo ovog puta mnogo uspešnije - otkrio je u jednom intervjuu za Hello! Slavko Beleslin.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti