O njenom venčanju još uvek se priča: Anđela Đurašković prvo nosila glamuroznu venčanicu, a potom nešto sasvim neobično

O njenom venčanju još uvek se priča: Anđela Đurašković prvo nosila glamuroznu venčanicu, a potom nešto sasvim neobično

Autor: | 11/11/2023

0

Venčanica Anđele Đurašković pala je u senku drugog stajlinga

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji „Prva“ Anđela Đurašković izgovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru Luki najpre 2021. godine, a početkom 2022. isto je učinila i u crkvi.

Monika Pavlović

 

Mladenci su pred matičara stali u poslepodnevnim časovima, u hotelu „Crown plaza“, gde se Anđela od ranih jutarnjih časova pripremala za veliki dan. Venčanica, za koju je dobila pregršt komplimenata, šest dana ranije stigla je iz Podgorice.

Monika Pavlović

 

‒ Haljina je remek-delo dizajnerke Nataše Pejović. Sve smo odradile „online“. Poslala sam joj mere, a ona je venčanicu sašila bez ijedne probe sa mnom. Kad sam je obukla, nisam mogla da verujem, stajala mi je kao salivena. Mislim da sam jedina mlada koja nikada nije kročila u salon venčanica, niti je imala probe šminke i frizure, ali sam zato uštedela mnogo vremena i živaca. (smeh) Moram da kažem da je moja mama bila posebno emotivna, rasplakala se kada je ušla u apartman i videla me u venčanici – rekla je voditeljka.

Monika Pavlović

 

Nakon većeg slavlja, odlučili su se i za crkveno venčanje, i za tu priliku Anđela se opredelila za potpuno različit stajling.

Pročitajte: Ugovor života - Venčanje Alekse Avramovića bilo je kao iz bajke, sa mladine haljine nećete moći da odvojite oči

Anđela Đurašković  je za ovu priliku izabrala moćno belo odelo, a preko njega je obukla plavi sako.  

Instagram

 

Par se i u crkvi zakleo na večnu ljubav, a ceremoniji je prisustvovao samo najuži krug ljudi. Njih dvoje su na svojim profilima podelili slike i snimke s venčanja, a za razliku od opštinskog venčanja, ovo je bilo prilično intimno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti