Zorica Nakić maksimalno ispoštovala Lepu Brenu: Gest Filipove mame oduševio javnost

Zorica Nakić maksimalno ispoštovala Lepu Brenu: Gest Filipove mame oduševio javnost

Autor: | 08/11/2023

0

Zorica Nakić podržala Lepu Brenu

Pevačica Lepa Brena večeras održava promociju novim prozvoda kompanije "Lady B" u prestoničkom hotelu.

Muzička zvezda došla je u pratnji svog supruga Slobodana Živojinovića koji je za raziku od svoje supruge došao u potpuno opuštenom izdanju.

Ata Images

 

Boba je obukao ležernu crnu košulju i crne pantalone, dok je Lepa Brena zablistala u neobičnom izdanju.

Pevačica je za ovu priluku odabrala crne pantalone, crni strukirani sako sa pregršt zanimljivih detalja, a ispod sakoa nazirala se bela košulja i crna kravata.

Ceo stajling upotpunila je glamuroznom frizurom i jarkim crvenim karminom na usnama.

Pročitajte: Jedni su pričali da joj je preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Osim Bobe, Brenu je došla da podrži i pevačica Filipova supruga Aleksandra Prijović, sin Viktor, ali i bivša Bobina supruga Zorica Nakić.

Ata Images

 

Mama Filipa Živojinovića za ovu priliku obukla je crne pantalone, sako i košulju, a čini se da je porodica nikad složnija i da se svi jednako raduju uspehu članova iste.

Pročitajte: Konačno istina o odnosu Lepe Brene i Olivera Dragojevića: Isplivala nikad viđena fotografija, slika govori više od hiljadu reči

Podsetimo, jedni su pričali da je Zorici preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao svog sina... Bilo je raznih naslova krajem osamdesetih, kada su tadašnja najveća muzička zvezda i teniski as prestali da kriju svoju ljubav koja je postala prvorazredna jugoslovenska senzacija.

Ata Images

 

Ipak, Brena i Zorica su u vrlo bliskim odnosima, što su bezbroj puta pokazale. Bobina bivša ljubav već decenijama živi u Americi, ali kad god dođe u Beograd, druži se sa svima iz porodice. Da je svekrva kakva se samo poželeti može, potvrdila je i Aleksandra Prijović.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti