On je najseksepilniji muškarac na svetu 2023. godine! Ima 57 godina i uzbudljiv ljubavni život

On je najseksepilniji muškarac na svetu 2023. godine! Ima 57 godina i uzbudljiv ljubavni život

Autor: | 08/11/2023

0

Ko je najseksepilniji muškarac na svetu? Pa, možda ne biste pogodili iz prve... Ne bi vam palo na pamet ni da se baš on našao u užem izboru, ali čitaoci magazina “People” odlučili su da ove godine titulu ponese – Patrik Dempsi.

Carter Smith/People

 

– Srećan sam što se to dogodilo baš u ovom trenutku mog života – izjavio je 57-godišnji glumac, mnogima najpoznatiji po ulozi u seriji „Uvod u anatomiju, a uskoro ćemo ga gledati u filmu „Ferari”, u kojem igra italijanskog reli vozača Pjera Tarufija.

Pročitajte: Patrik Dempsi i njegova supruga odustali od razvoda - Želimo još jednu šansu

 

Patrik Dempsi počeo je karijeru osamdesetih godina, ali i njegov ljubavni život vredan je ekranizacije. Prvu suprugu upoznao je kada je imao 18 godina, a ona 44.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Roki Parker tada je već bila etablirana glumica. Iako je njihova veza nailazila na osudu, a bila je i glavna tema tabloida, trajala je sve do 1994.

Kasnije se zaljubio Džilijen Fink, svoju vršnjakinju, s kojom se venčao 1999. godine i dobio troje dece. Iako je brak bio u krizi, čak su saopštili i da se rastaju, uspeli su da prevaziđu nesuglasice.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Mnogi smatraju da je glavni problem bila njena ljubomora, jer je Dempsi bio san mnogih žena širom sveta.

Pročitajte: Elen Pompeo i Patrik Dempsi - Nekada smo ih gledali zaljubljene, a danas jedva da razgovaraju

 

Očigledno je to i dalje, s obzirom na titulu kojom je nagrađen u već ozbiljnim godinama, pred kraj šeste decenije života. Seda kosa definitivno ne izlazi iz mode, bar kada je u pitanju jači pol, a Dempsiju stvarno dobro stoji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia