Porodila se poznata lepotica: Stigla beba u 44. godini, otkriven i pol

Porodila se poznata lepotica: Stigla beba u 44. godini, otkriven i pol

Autor: | 05/11/2023

1

Kortni Kardašijan se porodila! Slavna lepotica je u 44. godini na svet donela svoje četvrto dete, a prvo zajedničko sa partnerom Travisom Barkerom, za kog se udala prošle godine. 

Dimitrios Kambouris/Getty Images via Guliver

 

Kako People prenosi, Kortni je rodila sina, za sada nije poznato kako će se mališan zvati.

Srećnu vest o samoj trudnoći saopštila je tokom Barkerovog koncerta s bendom Blink-182 u Los Anđelesu. Dok je njen suprug svirao, Kortni je podigla poruku "Travise, trudna sam", a potom poljubila bubnjara.

Travis i ona ranije su otvoreno pričali o svojoj želji da zajedno dobiju dete, a zbog toga se Kortni podvrgla pokušajima vantelesne oplodnje, navodno čak 10 puta.

Pročitajte: ČESTITAMO! Nakon duge borbe i 10 pokušaja VTO, poznata lepotica TRUDNA u 44. godini

Uz to je koristila i biljne suplemente i nije krila koliko je sve to složen i težak proces, posebno jer je ušla u perimenopauzu.

Vesti o Kortninoj trudnoći stižu nam godinu dana nakon njihovog raskošnog venčanja u Italiji, koje je sponzorisala modna kuća Dolče i Gabana.

– Više od svega želimo bebu, ali zaista verujem da je Bog za nas spremio nešto – rekla je Kortni jednom prilikom i dodala da oni veruju da će moći da dobiju dete zajedno. 

Podsetimo, Kardašijanova sa svojim bivšim mužem Skotom Disikom ima troje dece, sinove Mejsona i Rejna i ćerku Penelope. Travis iz braka sa Šanom Moakler ima sina Londona i ćerku Alabamu.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin