Snežana Dakić posle skoro tri decenije napustila novinarstvo: Ovo je moj novi posao

Snežana Dakić posle skoro tri decenije napustila novinarstvo: Ovo je moj novi posao

Autor: | 21/08/2020

0

Snežana Dakić novi posao nije najavljivala, ali je i te kako radila na njemu. Popularna voditeljka, koja skoro tri decenije radi kao novinar i urednik TV emisija, promenila je zanimanje. Tokom vanrednog stanja i izolacije, Snežana je očigledno mudro sagledala situaciju oko sebe i donela odluku da je vreme za novi početak.

Da li će se vraćati na male ekrane u svojom obraćanju pratiocima putem Instagrama nije navela, ali je detaljno otkrila čime se sada bavi.

- Moj novi posao. Dragi svi, želim da vam javim da sam ušla u svet nekretnina. Položila sam zvanični stručni ispit i dobila licencu za posrednika (broj 3562). Verujem da će moji kontakti i i iskustvo u komunikaciji, kao i poznavanje stilova života, dizajna i trendova, biti značajan resurs za ovaj posao - rekla je Snežana i dodala da je njeno zaduženje prodaja luksuznih nekretnina VIP kupcima.

Pročitajte: Snežana Dakić nespokojna - Umorna sam, plašim se i neću

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 12. Авг 2020. у 1:13 PDT

- Shvatila sam koliko je život nepredvidiv. Treba biti spreman za promenu pravca i prilagođavanje, čak i kada si na vrhuncu, kada si u nečemu najbolji. Okolnosti se naprosto promene. Ali, treba i uživati u svakoj fazi, dok traje. Vežbati prisutnost. Posao mi je puno pružio: putovanja, društvene kontakte, dobru zaradu. Ipak, kao da sam dugo prolazila kroz svoj život, stalno jureći za novim ciljevima. A posla ili ima previše ili ga nema, kao da ne postoji sredina. Velika je sreća kad staneš, osvrneš se i sagledaš šta si postigao, gde si sve bio, koliko si lepih i srećnih trenutaka doživeo - rekla je nedavno Snežana Dakić za magazin "Hello!".

Na pitanje koje planove namerava da realizuje do sledećeg rođendan, Snežana je dala odgovor koji sada i te kako ima smila.

- Planove neću da otkrivam. Učitelji ličnog razvoja kažu da o njima ne treba govoriti pre nego što se ostvare - rekla je ona i "krila" zaista veliki plan, koji je sada ugledao svetlost dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Mirko Tabašević, Instagram