Kakav par! Najstariji sin Dejana Stankovića ljubi prelepu Italijanku Diletu

Kakav par! Najstariji sin Dejana Stankovića ljubi prelepu Italijanku Diletu

Autor: | 31/10/2023

0

Najstariji sin Dejana Stankovića poklonio srce lepoj Italijanki

Dejan Stanković ima tri sina i svi su nasledili njegovu ljubav prema fudbalu. Najstariji, Stefan, takođe je jedno vreme bio igrač Intera i član mlađih selekcija Srbije, ali je u međuvremenu prekinuo karijeru. Mnogi bi rekli da je to šteta, jer ima tek 23 godine, ali očigledno su preovladala neka druga interesovanja.

Instagram

 

Na Stefanovom Instagramu ipak dominira fudbal. Iako se ne oglašava često, na fotografijama ga najćešće viđamo sa mlađom braćom, Filipom i Aleksandrom, sa prijateljima, a tu je i jedna dirljiva slika sa kumom Sinišom Mihajlovićem.

Instagram

 

Najmanje ima njegove devojke, zgodne Dilete Karosi, s kojom je već dugo u vezi. Među prvima joj je čestitao kada je u julu diplomirala medije i komunikacije na prestižnom univerzitetu.

Pročitajte: Omiljena junakinja domaće serije - Ova popularna glumica je nova devojka Viktora Živojinovića, par potvrdio vezu (foto)

Rođena je u Rimu i mnogo češće se pojavljuje na društvenim mrežama od svog dečka, toliko često da se čak može reći i da je influenserka.

Instagram

 

Instagram

 

U svakom slučaju, Stefan ima ukusa. Ume i da uživa u životu, što takođe otkrivaju prizori sa Instagrama. A osim lepe Italijanke, velika ljubav su mu i tetovaže.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia