Oni su njegov najveći trofej: Upoznajte naslednike Dejana Stankovića, sva trojica prete da ga nadmaše (foto)

Oni su njegov najveći trofej: Upoznajte naslednike Dejana Stankovića, sva trojica prete da ga nadmaše (foto)

Autor: | 08/04/2021

1

Sinovi Dejana Stankovića, nekadašnjeg fudbalera, sada trenera Crvene zvezde, na dobrom su putu da nadmeše slavnog oca. Devetnaestogodišnji Filip ovog trenutka je treći golman Intera, dok tri godine mlađi Aleksandar igra u kadetskoj selekciji istog kluba.

Pročitajte: Dejan i Ana Stanković slave ljubav - Kad bih mogao da vratim vreme, sve bih ponovo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

Pričajući o njihovim sportskim počecima, ponosni tata je rekao:

– Prve lopte doneo sam im iz Rome i Intera, i obojica su od neke pete, šeste godine počeli da treniraju fudbal. Najvažnije je da su se zabavljali, baš kao što to i sada čine.

Mnogi momci koji maštaju o zvezdanom statusu pomisliće kako je Filipu i Aleksandru bilo lako jer su od slavnog oca mogli da nauče sve što se može naučiti, ali istina je da se Dejan nikada nije mešao u trenerski posao.

Pročitajte: Dejan Stanković već 18 godina voli lepu Anu - Ona je potez moje karijere!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

– Budući da im nisam trener, ne dajem im stručne savete, ali uvek sam tu ako im zatreba. Svestan sam da ionako imaju pritisak zbog svega što sam ja uradio. Možda je najstarijem Stefanu upravo to najviše smetalo, pa je prestao da trenira fudbal. Međutim, sve je to deo odrastanja i jačanja. Oni se s time odlično nose.

Filip već sada pažnju javnosti privlači i svojim privatnim životom. Više od dve godine u vezi je sa atraktivnom Federikom Andriolo. U vreme kada su objavili prve zajedničke fotografije, što je bilo u novembru 2019. godine, Filip je napisao: „Ako znam šta je ljubav, to je zbog tebe.“ Zanimljivo je da su i njegovi roditelji imali upravo toliko godina kada su se zavoleli.

Pročitajte: Sinovi Dejana Stankovića i supruga sami u Milanu, Deki moli - Ostanite kod kuće!

Na pitanje da li se navikao na to da sinovi počinju da imaju mnogo zanimljivije opcije od putovanja sa mamom i tatom, Dejan Stanković je jednom prilikom rekao:

– Sve je to normalno, samo je trebalo navići se. U početku mi je bilo neobično kad čujem „izlazim na večeru“, a sad kažem – tako i treba.

Sinovi Dejana Stankovića - Tatin najveći trofej

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Komentari (1)

Loading
Sanja 01:15 11.04.2021
Odgovori

Svaka cast kakva porodica,Deki je stvarno po svakom pitanju za cistu desetku,ali najvecu zaslugu ima njegova supruga,to je ZENA za sva vremena I svaka joj cast!!!

hellomagazin.rs hellomagazin