Podrška stiže sa svih strana: Snimak Dejana Stankovića iz bolnice rastužio naciju VIDEO

Podrška stiže sa svih strana: Snimak Dejana Stankovića iz bolnice rastužio naciju VIDEO

Autor: | 15/04/2024

0

Sin Dejana Stankovića u bolnici

Najstariji sin Dejana StankovićaStefan, nalazi se u bolnici. Uz njega je dan i noć otac, koji je otkazao sve profesionalne obaveze.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Zdravo. Nalazim se u Milanu, sa sinom, koji je već tri dana u bolnici. Ima veoma važnu „utakmicu”. Moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno.

Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti rezultate kako bi počeo period rehabilitacije – naveo je Dejan Stanković u video-obraćanju.

Pročitajte: Kakav par! Najstariji sin Dejana Stankovića ljubi prelepu Italijanku Diletu

Proslavljeni fudbaler, koj se nakon završetka igračke karijere posvetio trenerskom pozivu, od prošle godine predvodi mađarski Ferencvaroš. Poslednju utakmicu propustio je iz opravdanog razloga.

 

 

– Nažalost, neću biti na klupi, ali verujem u moje igrače, klub i stručni štab. To je samo jedan meč, ja imam mnogo važniji sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu – poručio je.

Nekadašnjem fudbaleru podrška stiže sa svih strana.

– Želimo brz oporavak sinu Dejana Stankovića. Naše misli su sa njim – rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Instagram

 

Najstariji sin Dejana Stankovića rođen je u Rimu, pre 23 godine. Okušao se u mlađim kategorijama Intera, ali je odlučio da se povuče, iako je važio za veliki fudbalski potencijal.

– Stefi je bio u godinama kada je pritisak prezimena počeo da mu smeta. Istina je, bio je perspektivan. Leva noga, talenat, visina, aerobni kapaciteti...

Mogao je da trči kao i ja. Da ne staje tokom čitave utakmice. Ali, jednostavno nije izdržao pritisak – ispričao je Dejan u jednom intervjuu, dodajući da je poštovao njegovu odluku.

– Rekao mi je da ide na trening i da nije srećan. A, kad je tako... Nije to bila laka odluka. Ima Stefi svoj put i svoje planove u životu. Završio je školu, u Milanu je, radi nešto drugo – otkrio je otac Stefana Stankovića.

Pročitajte: Oni su njegov najveći trofej - Upoznajte naslednike Dejana Stankovića, sva trojica prete da ga nadmaše

Mlađa Stefanova braća Filip i Aleksandar nastavila su da se bave fudbalom. Obojica nose dres Intera.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Maurizio Lagana/Getty Images

Slične Vesti