Mali raj u srcu Vračara: Dom Iskre Brajović je jedan od najlepših stanova koje smo videli

Mali raj u srcu Vračara: Dom Iskre Brajović je jedan od najlepših stanova koje smo videli

Autor: | 28/10/2023

0

Dom Iskre Brajović je prava oaza mira

Iskra Brajović je prava umetnička duša, i njen prostor u srcu Vračara i te kako pokazuje umetnički senzibilitet ove glumice i pesnikinje.

Ata Images

 

Iskra je skoro objavila sliku njenih mačaka Fride i Koko kako odmaraju, a svima je prelep enterijer zapao za oko.

Pročitajte: Dom Nataše Bekvalac je kao iz magazina, a kako živi njena sestra Dragana


Dom Iskre Brajović svetao je i prostran i u njemu dominiraju bela boja i nežni bež tonovi. Monohromatski izgled glumica je "razbila" zanimljivim teksturama, tako da je jedan zid u beloj cigli, police imaju zanimljive kutije sa printovima, a tu su i saksije sa biljkama.

Instagram

 

Instagram

 

Jedan zid ćerka Voje Brajovića je okrečila u tamno zelenu boju - ne samo što lepo izgleda, već zelena povoljno utiče na nervni sistem i da smiruje osobu koja je gleda, tako da nije ni čudo što je ovo omiljeno mesto za jogu i meditaciju.

Instagram

 

Kuhinja je kao iz snova. Glumica se odlučila za bele elemente, i sastavila je kuhinju tako da ima dovoljno prostora za sve aparate i posude. Sigurni smo da Iskra uživa u pripremi obroka sa ćerkom Ines, koja je skoro krenula u prvi razred.

Instagram

 

Sve je u detaljima, tako da u njenom domu možemo da vidimo mnogo umetničkih slika, sitnih biljaka i figurica koji oplemenjuju ceo prostor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti