Dve decenije je živela kao podstanar, luksuz je ne zanima: Zavirite u dom Iskre Brajović kakav bi poželela svaka umetnička duša

Dve decenije je živela kao podstanar, luksuz je ne zanima: Zavirite u dom Iskre Brajović kakav bi poželela svaka umetnička duša

Autor: | 02/02/2024

0

Dom Iskre Brajović nalazi se u srcu Vračara. Gluma je njena primarna profesija, ali mlada umetnica i ćerka legendarnog Voje Brajovića poseduje još talenata.

Svoju kreativnost iskazuje na više polja. Jedno od njih je poezija, a privlači je i uređivanje enterijera.

Boško Karanović

 

Dom Iskre Brajović je pravi izvor inspiracije i kutak kakav bi poželela svaka umetnička duša.

U potpunosti se slaže sa njenim ukusom i senzibilitetom. Prednost imaju cosy elementi, udobnost i sofisticirani detalji, dok luksuz nije u prvom planu.

Pročitajte: Vaterpolista u hardkor bendu - Ovo je Relja, mlađi sin legendarnog Voje Brajovića

„Neki portali su objavili moje slike stana sa Instagrama i napisali ‘pogledajte dom Iskre B.’ Kao neko ko se ne loži na luksuz, i ko je 21 godinu bio podstanar, i kao neko ko je nesuđeni enterijerista, mnogo mi je drago zbog toga što se nekome to dopalo.

U to ime, otvorila sam jedan profil, @iskraaesthetic, gde kačim takve slike, da ne bih dosađivala ljudima sa idejama kako urediti stan bez skupih rešenja i ulaganja novca - ovde. Ali, pošto i sama rado zapratim takve profile, ko hoće, može tu da me nađe, a evo i ovde na par slika razni detalji koje volim, a vezani su za moj stan”.

Instagram

 
 
 

Na fotografijama vidimo i Fridu, crno-belu mačku koja uživa na šarenom tepihu, tu je i gramofon u retro stilu, sobne biljke, uramljeni suvi listovi i slike... Kako je Iskra objasnila u komentarima, gramofon je dobila njena mama za „na primer, dvadeseti rođendan”.

Detalji prave vrlo pozitivnu, šarmantnu i inspirativnu atmosferu, neko je primetio ispod albuma, a mi možemo samo da se složimo s tom konstatacijom.

Instagram

 

Stanom dominira bela boja, koju vidimo i na komadima nameštaja u dnevnoj sobi. Zid iza televizora prekriven je ukrasnom ciglom, a posebnu draž prostoriji daju ukrasne lampe različitih oblika.

Instagram

 

I radni prostor je specifičan. Tu su kompjuter i zvezda sobe - bela stolica neobičnog, futurističkog oblika, koja će vam prva privući pogled, mada ni slikama na zidovima nije lako odoleti.

Instagram

 

I Iskrina ćerka Ines ima svoj kutak, a lepa mama otkrila je pratiocima na Instagramu da devojčica poseduje i kolekciju matrjoški, čuvenih ruskih lutkica koje najčešće zovemo babuške.

Instagram

 

Sa terase se pogled pruža na okolno drveće, a krase je polica i, u trenutku kada je nastala fotografija, porodična ljubimica koju smo već pomenuli, mačka po imenu Frida.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović