Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja": Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja": Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

Autor: | 26/10/2023

0

Film o Džeju uskoro u bioskopima

Stigao je prvi trejler za dugoočekivani film „Nedelja“, koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisano istinitim događajima, ostvarenje je nastalo po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u režiji Nemanje Ćeranića.

Promo

 
 

Priča prati legendarnog Dorćolca od najranije mladosti do zvezdanih visina. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu, u kome se prožimaju elementi akcije, drame i, naravno, muzike.

Pročitajte: Ona je bila uz Džeja do poslednjeg trenutka, i bila mu je sve

Jedan od najupečatljivijih momenata je Džejov sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom.

Promo

 

Njegovo detinjstvo bilo je teško. Iako je te godine provodio uglavnom na ulici i u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme visoko mesto na muzičkoj, ali i boemskoj sceni, već prvom pesmom koju je snimio i izveo na “Mesamu” 1987. godine.

Baladu “Zar ja da ti brišem suze” napisala je upravo nenadmašna Marina.

Promo

 

- Svaka čast svim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada - govorio je o bivšoj supruzi, koja je bila uz njega i pre nego što se pojavio na sceni, a podarila mu je ćerke Mariju i Anu.

Upoznali su se kada se vratio iz vojske.

Promo

 

U filmu ćemo videti i njegovog brata od tetke, kriminalca po imenu Iso Lero, poznatijeg po nadimcima Džamba i “kralj Dorćola”, o čijoj su se misterioznoj smrti dugo raspredale priče u beogradskom podzemlju.

Glumačku ekipu predvode Husein Alijević u ulozi popularnog pevača, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Nela Mihajlović...

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images