Samo što smo saznali da su zajedno: Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

Samo što smo saznali da su zajedno: Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

Autor: | 26/10/2023

5

Anica Lazić saopštila lepe vesti

Lazar Ristovski tek nedavno je potvrdio da je u vezu sa znatno mlađom koleginicom Anicom Lazić. Naime, slavni glumac je danas napunio 71 godinu, dok će ona u decembru proslaviti 32. rođendan.

Instagram

 

Povodom rođendana legendarnog glumca, njegova izabranica podelila je srećne vesti.

– Lazar (značenje „Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i hrabar.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

– Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan – poručila je Anica i objavila zajedničku sliku s Lazarom.

 

 

Podsetimo, glumačko-bračni par Lazar i Danica Ristovski duže od četiri decenije negovao je brak koji je važio za jedan od najskladnijih, pa je vest da se razvode, koja je stigla početkom prošle godine, mnoge iznenadila.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno ‒ rekao je tim povodom istaknuti dramski umetnik.

Pročitajte: Danica u njenim godinama izgledala nestvarno - Pojavila se fotka glumice iz mladosti, porede je sa devojkom Ristovskog

Da u njegovom životu ponovo ima mesta za ljubav, Lazar Ristovski obelodanio je na društvenim mrežama, na kojima je uz fotografiju glumice Anice Lazić stavio emotikon srca. Novinarima koji su ga zamolili za komentar kratko je poručio:

‒ Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam.

Njih dvoje su zajedno igrali u seriji „Drim tim“ kada su se, po svemu sudeći, javile i emocije, a najviše komentara u javnosti može se čuti na temu velike razlike u godinama.

Ata Images

 

 

Komentari (5)

Loading
Bosa 19:20 27.10.2023
Odgovori

Po godinama su kao paraded I paraunuka, zar je to normalno.. Bolesno, Ali cura zna sta dobija u nasledstvo kada paraded oladi. Bolesni Interes, I paraded koji nije pri cisto svesti.

Ana 14:01 28.10.2023
Odgovori

Gospodine Ristovski, stide Vas se i sinovi i mladji narastaj. Dusi najblizih nauditi...a srecno ziveti... Tesko...

Sofia 16:43 03.11.2023
Odgovori

Bolesno. Starac koji misli da nesto moze i konkunina kojoj su vazne psre. Nece na dobro.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još