Neviđena tragedija: Lariju Kingu umrli i ćerka i sin u razmaku od nekoliko dana

Neviđena tragedija: Lariju Kingu umrli i ćerka i sin u razmaku od nekoliko dana

Autor: | 24/08/2020

0

Lari King doživeo je neviđenu tragediju i jedva podnosi čitavu situaciju. Kako piše strana štampa dvoje od petoro dece popularnog voditelja preminulo je u razmaku od svega tri nedelje. Prvo je 28. jula preminuo njegov sin Endi (65) od posledica srčanog udara. Lari i porodica nisu još se oporavili kada ih je snašao novi šok ‒ smrt ćerke Čai (52), koja je izgubila bitku sa rakom pluća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cannon King (@cannon) дана 21. Јун 2020. у 12:05 PDT

Budući da se osamdesetšestogodišnji voditelj još uvek oporavlja od srčanog udara koji je doživeo prošle godine, zbog virusa korona nije mogao da putuje, pa je sahrani sina prisustvovao preko video-linka.

‒ Svi su slomljeni i loše se osećaju. Lariju je ovo vrlo teško palo, jedva da je živ. Prošle godine bio je jako bolestan. Deca su vodila brigu o njemu. Veoma ga je potreslo što ih je izgubio ‒ rekla je njegova unuka Džilijen, ćerka pokojnog Endija za „Daily mail“.

Lari King neutešan, porodica u neverici

Porodica Larija Kinga je u šoku posle svega što im se u kratkom periodu dogodilo, a Džilijen je nema od bola. Prema pisanju ovog medija, očeva smrt joj je jako teško pala, a način, odnosno mesto na kome je saznala da je ostala bez oca krajnje je bizaran. Naime, njoj su javili za očevu smrt dok se nalazila na sahrani svekra.

Pročitajte: Kraj jedne legende - Lari King otišao u penziju!

‒ Bili smo na sahrani mog svekra u Kentakiju kad su nam javili da je moj otac preminuo. Pretpostavljamo da je umro od srčanog udara, ali autopsija nikad nije urađena. Nisam mogla da verujem. Tetkinu smrt smo očekivali zbog svega kroz što je prolazila, bar smo za to mogli da se pripremimo. Ali za njega nije bilo upozorenja. Bio je to veliki šok ‒ rekla je unuka Larija Kinga slomljena od bola.

Inače, Lari King je Endija usvojio 1962. godine, kad se oženio njegovom majkom Elen Akins, sa kojom je 1969. dobio i Čai.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cannon King (@cannon) дана 23. Нов 2016. у 11:07 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram