Iznenadićete se: Nova gošća na jahti Lepe Brene (foto)

Iznenadićete se: Nova gošća na jahti Lepe Brene (foto)

Autor: | 24/08/2020

0

Letovanje Lepe Brene se nastavlja. Posle krstarenja Azurnom obalom, Brena i Boba odlučili su da odmor nastave na hrvatskom primorju. Krstarenje na jahti, obilazak ostrvaca i primorskih gradova, čini da ovaj par iz dana u dan sve više uživa na zasluženom odmoru.

Tokom letovanja Lepe Brene, par se susreo sa brojnim prijateljima, koje su ugostili na svojoj jahti, a među njima bili su i Dragana Mirković i njen suprug Toni.

Pročitajte: Kao tinejdžerke - Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jul 21, 2020 at 6:00am PDT

Lepa Brena nastavila je u istom maniru da se druži sa prijateljima, koje ima prilike da sretne tokom odmora. Upravo joj ovih dana društvo pravi pevačica Nina Badrić, koja je sa Brenom uživala na jahti.

Pročitajte: Nina Badrić napustila Zagreb - Ovo je njen novi dom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 23, 2020 at 4:53am PDT


Pevačice su u kupaćim kostimima pozirale za "Instagram", a Brenina objava pokupila je mnoštvo lajkova i komplimenata. Dok je Nina nosila jednodelni smaragdni kupaći, Brena se odlučila za bikini jarke boje.

Lepa Brena tokom celog odmora izbegava da nosi šminku i brojnim fotografijama pokazuje da joj godine ništa ne mogu. Popularna zvezda ne skriva se iza pudera, već se široko osmehuje i uživa u svojoj prirodnoj lepoti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 6, 2020 at 1:16pm PDT

Tokom odmora svoje društvene mreže koristila je kao svojevrstan vodič, pa je svojim pratiocima pokazivala lepote Monte Karla, Nice, Monaka, Pozitana, ali i Splita, u kome je uživala sa svojim suprugom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti