Nina Badrić: Za ženu su najlepši "filter" i kozmetika kada je srećna

Nina Badrić: Za ženu su najlepši "filter" i kozmetika kada je srećna

27/02/2020

0

 Hrvatska pevačica Nina Badrić važi za jednu od najlepših dama u regionu

Ona je sinonim za ženstvenost i harizmu. Uvek nas obraduje sofisticiranim odevnim kombinacijama, ali i kada nije u glamuroznom modnom izdanju, Nina Badrić sija. U doba kada se svi krijemo iza teške šminke i brojnih filtera na fotografijama, ova dama nema problem da pokaže svoje lice bez šminke. O tome kako uspeva da zadrži mladalački izgled, da li redovno vežba i pazi na ishranu, govorila je  u iskrenom razgovoru za " Tportal".

–I ja se trudim, kao i svaka žena, da izgledam najbolje što mogu. Pazim na ishranu, vežbam, spavam... Imam dobar ten pa mogu sebi da priuštim da šetam bez šminke na licu, ali za ženu su najlepši "filter" i kozmetika kada je srećna. To se vidi – kaže Nina koja ističe da se oslanja na svoj sud kada je moda u pitanju, ali i da se najbolje oseća kada nosi japanke i letnju haljinicu.

Nina Badrić iskreno o braku, ljubavi i majčinstvu: Sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jun 28, 2019 at 2:12am PDT

Sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život, svoj put i svoju sudbinu. Svi smo mi različiti, imamo neke svoje različite zadake i nema smisla puno razbijati glavu i plakati za nečim što nemaš. Život je čudo, možda se sve desi odjednom, pojma nemam, ja bih to volela kad bih ja to mogla sebi da izračunam 

Ona se dotakla i terora mladosti kom su žene izložene u današnje vreme.

– Čini mi se da je sve teže. Žena drži sva četiri ugla kuće i posla i od nas žena se očekuje puno toga dok je za muškarca važno da ima posao i da radi. Još uvek je neobično i čudno kada je žena uspješnija od muža, što joj se predbacuje kao mana, dok je za muškarca to sasvim prirodno u očima većine ljudi. Da ne govorim da je silan pritisak na nama ženama zbog terora mladosti i lepote, pa se meri svaka bora i kilogrami, dok je kod muškaraca još uvek 'šarmantno' kad ima pivski stomak – rekla je Nina koja je otkrila da li sebe smatra srećnom osobom.

Nina Badrić iskreno: Nisam svesna da sam uzor mnogim damama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jan 11, 2020 at 12:23pm PST


– Moj izbor je  da svako jutro najprije zahvalim na novome danu i svemu što imam. Da gledam u ono dobro u svom životu. Uvek odabirem to umesto kukanja. A ostalo je stvar i sreće koja nas pomazi u životu. Rođenje, ljubav i smrt čoveka ne mogu se naručiti. To se dogodi –  rekla je Nina.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Miloš Nadaždin/Instagram
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još