Vidi se da tu živi večiti neženja: Domu Mime Karadžića nije prišla ženska ruka

Vidi se da tu živi večiti neženja: Domu Mime Karadžića nije prišla ženska ruka

Autor: | 21/10/2023

1

Dom Mime Karadžića je pravi momački stan

Glumac Mima Karadžić već neko vreme živi na Vračaru, gde se preselio posle gotovo dve decenije stanovanja u Skadarskoj.

Ata Images

 

Privatnost čuva od radoznalih pogleda, a vrata svog stana nikada nije otvarao za medije. Međutim, to ne važi za njegove društvene mreže, na kojima smo imali priliku nekoliko puta da zavirimo u njegov dom.  

Pročitajte: Večiti neženja bio je oženjen - Mima Karadžić bi danas slavio tri decenije braka, mladu znate, blistala je pored njega FOTO

 
U strogom centru Vračara, u jednoj od najekskluzivnijih ulica, Mima Karadžić nije štedeo pri kupovini nekretnine. Večiti neženja nije štedeo ni kad je uređivanje doma u pitanju, postarao se da sve bude namešteno po njegovoj meri.

 

 

 

Raskošan enterijer obiluje mnoštvom detalja, a svi su se iznenadili količinom slika na zidovima i raznim umetninama koje krase svaki kutak ovog prostora. Momački dom Mime Karadžića zaista je slika i prilika njegovog ukusa i estetike, čini se samo da fali ženska ruka koja će u ovaj prostor da unese malo topline.

 

 


 

Komentari (1)

Loading
Marta 07:42 22.10.2023
Odgovori

Nekoliko puta sam bila u Miminom stanu kome ništa ne nedostaje jer je uredjen prelepo. Inače, Mima nije "večiti neženja" već razveden muškarac.

hellomagazin.rs Dalibor Danilović