Kako je zgodni Balkanac očarao Šarliz Teron - Dimitrijević je jednom osobinom oborio glumicu sa nogu

Kako je zgodni Balkanac očarao Šarliz Teron - Dimitrijević je jednom osobinom oborio glumicu sa nogu

Autor: | 19/10/2023

0

Dečko Šarliz Teron ima jednu važnu osobinu koju ona ceni


Šarliz Teron već nekoliko meseci je u romantičnoj vezi s Aleksom Dimitrijevićem, koji je poreklom sa Balkana, a kako prijatelji ovog para otkrivaju, njih dvoje su srećniji nego ikada.

Jon Kopaloff/Getty Images

 

– Šarliz i Aleks su zaljubljeni više nego ikad – kaže insajder.

Teron i Dimitrijević našli su se u centru pažnje javnosti u januaru kada su izazvali spekulacije o romansi, a njihovi bliski prijatelji raduju se što su jedno pored drugog našli sreću i ljubav.

Pročitajte: Prva fotka zaljubljenog para - Srce Tanje Savić osvojeno, 11 godina mlađi vratio joj je osmeh na lice  

– Aleks je srdačan i zabavan momak, Šarliz ga podržava i imaju mnogo istih interesovanja. Oboje vole planinarenje, čitanje, gledanje televizije kod kuće – kaže izvor za US Weekly, koji dodaje da je porodica glumice odlično prihvatila zgodnog Balkanca. Šarlizini prijatelji kažu da, za razliku od nekih njenih drugih veza, ova sa sobom nosi neku vrstu lakoće. Prijatelji misle da će ovo biti ljubav na duge staze.

 

Glumica je u maju ekskluzivno potvrdila da su njih dvoje zajedno nekoliko meseci u vezi, nakon što su se upoznali na jednom događaju. Od tada je njihova romansa samo cvetala.

Pročitajte: Sa tri godine mi je rekao - Ja nisam dečak! Ovo je transrodna ćerka Šarliz Teron koju je glumica usvojila kao sina FOTO

– Dimitrijević je veoma opušten momak i Šarliz to voli – dodao je izvor.

Na sajtu agencije Next Models navodi se da je novi dečko Šarliz Teron visok 190 centimetara, da ima zelene oči i da su iza njega kampanje za mnoge poznate brendove. U komentarima na društvenim mrežama neko je otkrio da su se upoznali u februaru posle jedne revije i da su od tada nerazdvojni. Aleks živi u Los Anđelesu, a prezime otkriva da potiče sa ovih prostora.

Next models printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti