Zaljubljena u prezgodnog Dimitrijevića! Srce Šarliz Teron ukrao lepotan sa ovih prostora FOTO

Zaljubljena u prezgodnog Dimitrijevića! Srce Šarliz Teron ukrao lepotan sa ovih prostora FOTO

Autor: | 16/05/2023

0

Novi dečko Šarliz Teron je maneken sa ovih prostora

Otkako je sredinom 2015. godine raskinula sa Šonom Penom, ljubavni život Šarliz Teron bio je potpuna nepoznanica. Kad god bi se pojavlila na nekom javnom događaju, bila je sama. Ulicama je šetala – sama. Ili sa decom, koja su joj očigledno bila važnija od potrage za jačom polovinom.

Situacija su u međuvremenu promenila. Pošto se zbog promocije desetog nastavka akcionog superhita “Paklene ulice” ponovo našla u centru pažnje, američki mediji otkrili su da zanosna oskarovka više nije singl.

Pročitajte: Šarliz Teron nesvakidašnjim modnim izborom pobrala sve pohvale

Ernesto S. Ruscio/Getty Images

 

Na svetskoj premijeri filma u Rimu Šarliz je zaustavljala sve što je mogla, od srca i daha prisutnih do saobraćaja u krugu Koloseuma. Bila je nezaboravan prizor u providnoj Diorovoj kreaciji koju je “prošetala” crvenim tepihom.

U avgustu će proslaviti 48. rođendan, ali izgleda bar dve decenije mlađe. Za to je, po svemu sudeći, kriva i ljubav. Uporedo sa fotografijama iz Italije svet su obišle i slike iz Los Anđelesa, gde su je paparaci uhvatili na delu. Naime, Šarliz je iz jednog restorana izašla držeći za ruku zgodnog muškarca. Oboje nasmejani, u ležernom kalifornijskom stajlingu. Nije prošlo ni nekoliko sati, a već smo rešili misteriju i saznali o kome je reč. Zove se Aleks Dimitrijević i bavi se modelingom.

Na sajtu agencije Next Models navodi se da je novi dečko Šarliz Teron visok 190 centimetara, da ima zelene oči i da su iza njega kampanje za mnoge poznate brendove. U komentarima na društvenim mrežama neko je otkrio da su se upoznali u februaru posle jedne revije i da su od tada nerazdvojni. Aleks živi u Los Anđelesu, a prezime otkriva da potiče sa ovih prostora.

Next models printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jon Kopaloff/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još