Pričalo se da su u svađi: Roditelji Gorana Ivaniševića sinu nisu došli na venčanje, ovo je razlog

Pričalo se da su u svađi: Roditelji Gorana Ivaniševića sinu nisu došli na venčanje, ovo je razlog

Autor: | 19/10/2023

0

Roditelji Gorana Ivaniševića sinu nisu došli na venčanje

Goran Ivanišević i Tanja Dragović svojevremeno su važili za najlepši par u Hrvatskoj. Zgodni Splićanin, prvi ovajač „Vimbldona“ sa ovih prostora, i uspešna manekenka venčali su se 2009. u San Pedru u Kaliforniji, gotovo u tajnosti, daleko od domaćih medija i javnosti.

Profimedia

 

Na taj način krunisali su ljubav koja je trajala od 1998. godine. Već su imali ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. No, kako je svadba održana na drugom kraju sveta, događaju nisu mogli da prisustvuju svi prijatelji i rodbina. Nisu bili čak ni Goranovi roditelji.

Pričalo se da su u svađi, ali istina je drugačija.

Profimedia

 

Srđan i Gorana Ivanišević tih dana imali su ozbiljnih zdravstvenih problema. Njemu je ugrađen bajpas, a ona je operisala vratne pršljenove. Nije bilo ni govora o tako dalekom putu.

Pročitajte: Sav novac sa turnira dao je za njeno lečenje - Sestra Gorana Ivaniševića nije se probudila posle operacije

Međutim, novopečeni mladenci vratili su se u Hrvatsku tri dana posle venčanja, pa su najbliži ipak dobili priliku da im čestitaju.

Profimedia

 

Sreća, nažalost, nije dugo trajala. Goran i Tanja razveli su se 2013. i u međuvremenu krenuli drugim životnim putevima. Deset godina kasnije ponovo su se našli u centru pažnje, ali ne lepim povodom. Slavni teniser, danas uspešan trener, tuži bivšu suprugu i ćerku zbog stana u centru Zagreba.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još