Goran Ivanišević tužio rođenu ćerku: Ovo je prelepa Amber, znamo i čime se bavi

Goran Ivanišević tužio rođenu ćerku: Ovo je prelepa Amber, znamo i čime se bavi

Autor: | 18/10/2023

1

Ćerka Gorana Ivaniševića na sudu sa rođenim ocem

Goran Ivanišević, nekadašnji pobednik Vimbldona, a danas uspešan teniski trener, iz prvog braka sa manekenkom Tatjanom Dragović ima dvoje dece, ćerku Amber Mariju i sina Emanuela. Iako su odavno krenuli svako svojim putem, ovih dana su u žiži interesovanja.

Profimedia

 

Naime, Goran tuži bivšu suprugu i ćerku jer želi polovinu luksuznog stana u centru Zagreba. Kao vlasnica je navedena Amber. Ona ima 20 godina, a pošto je roditelji nikad nisu previše izlagali javnosti i medijima, o njoj se malo zna.

Pročitajte: Postao sam porodični nasilnik! Goran Ivanišević tužio bivšu ženu i ćerku

Pohađala je elitnu zagrebačku gimnaziju i bavi se jahanjem. To znači da je, na neki način, nasledila očeve sportske gene, samo što je umesto reketa odabrala konje. U školu jahanja krenula je u četvrtom razredu osnovne, i do sada je učestvovala na brojnim prestižnim turnirima.

Getty Images

 

– Mama i tata su mi najveća podrška. Stvarno se trude da dođu na sva moja takmičenja, na čemu sam im jako zahvalna. Iako ne treniram tenis kao tata, imam njegovu veliku podršku. Znao je od početka da ja nisam za taj sport, probala sam i nije mi baš išlo, pa ga nije potreslo što sam se odlučila za jahanje – otkrila je jednom prilikom Amber hrvatskim medijima.

Instagram

 

U vihoru aktuelnih dešavanja nije na odmet zapitati se da li joj je slavni otac i dalje velika podrška... A od zgodne mame, koja često objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu, Amber Marija nasledila je savršen stas, pa joj elegantne haljine, kao što je recimo bila ona za matursko veče, stoje kao savršene.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Netko 00:37 20.10.2023
Odgovori

Na ovoj slici je obična djevojčica koja ne liči nimalo na majku jer joj je mama sva izoperisana toliko da joj djete sliči nekoj drugoj pre silnih zahvata. Ljepota danas je vrlo diskutabilan pojam. Svatko danas može biti lijep. Zapravo je to krenulo otkrićem magičnog botoksa, filera, silikona od 90 pa naovamo...

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti