Ko bi rekao da su u srodstvu: Naša poznata pevačica je sestra Bore Đorđevića, ovo sigurno niste znali

Ko bi rekao da su u srodstvu: Naša poznata pevačica je sestra Bore Đorđevića, ovo sigurno niste znali

Autor: | 16/10/2023

1

Sestra Bore Đorđevića je naša poznata pevačica

Iako je Bora Đorđević već četrdeset godina na estradi, o njegovom životu ne zna se mnogo toga. Često isplivaju neke nove, zanimljive informacije koje potpuno iznenade javnost, a najveći broj vezan je za njegovu porodicu.

ATA Images

 

Frontmen grupe "Riblja čorba" ženio se tri puta. Poznato je da je danas u srećnom braku sa Dubravkom Milaković. Prvi put oženio se davnih dana sa Draganom Đorđević, čija je tragična smrt svojevremeno uznemirila javnost.

Dobili su sina Borisa, a sa njima je živela i Draganina ćerka Tamara. Bora Đorđević privatni život je uvek vešto skrivao, tako da smo retko imali priliku da vidimo njegove naslednike.

Privatna arhiva

 

Znamo da Tamara predaje u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, a Boris živi daleko od grada, na Rudniku.

Pročitajte: Ovo su tajanstvena deca Bore Đorđevića koja se nikad ne pojavljuju u javnosti (foto)

Mnogima nepoznata činjenica je da je njegova sestra jedna poznata dama sa naše estrade.

Reč je o Bilji Krstić sa kojom je Bora nekoliko puta uspešno sarađivao. Njihova saradnja datira još iz 1975. godine. U tom periodu njih dvoje su bili članovi legendarne akustičarske grupe “Suncokret”.

Promo

 

Ona je to otkrila 2004, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma „Ovde“, na kome je gostovala u uvodnoj pesmi „Mobilni“.

Pročitajte: Pesmu napisao ljubavnici? Kome je Željko Joksimović posvetio svoju najlepšu baladu

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj - rekla je svojevremeno Bilja Krstić.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin