Jelena Karleuša više neće da ćuti - javno prozvala Duška

Jelena Karleuša više neće da ćuti - javno prozvala Duška

Autor: | 27/08/2020

0

Jelena Karleuša razvod je verovatno najtraženija fraza na guglu već neko vreme. Iako Karleuša i njen suprug nastoje da svoju intimu zadrše u četiri zida, pevačica se ovog puta javno oglasila.

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića priča se već više o godinu dana, a poznati par, na veoma suptilne načine uspeva da zbuni javnost. Još od kada je pevačica prošla "medijski linč", novinski napisi tvrde da je njen brak u krizi. Kako je Jelena veliki poznavalac svih trikova i caka u javnom svetu, iskoristila je taj trenutak i kako se čini napravila je još veću pometnju.

Pročitajte: Jelena Karleuša slavi 42. rođendan, savršen poklon je stigao (foto)

Naime, ona i Duško prestali su da se prate na društvenoj mreži "Instagram", a zajedničke fotografije na njihovim profilima postale su prava retkost. Iako o razvodu nikada nije rekla ni reč, Jelena često koristi priliku da iskritikuje supruga i na taj način isprovocira ne samo Duška, već i medije.

Posle spektakularnog live koncerta na "YouBox" aplikaciji, Jelena se zahvalila svima koji su je podržali, a posebno mužu.

– Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda, hvala mojoj deci koja su me učinila najponosnijom mamom na svetu! Hvala fanovima za bezgraničnu ljubav, podršku i veru! Hvala Zoki, za veliki talenat, trud, odanost, predanost, fokus, izdržljivost, motivaciju, ambiciju, veru… Nadmašio si sebe i pomogao da nadmašim mene… A sada idemo dalje, sve do neke nove medalje…. – poručila je Jelena nakon ovog mini koncerta.

Pročitajte: Jelena Karleuša diva koja pomera granice - Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 24, 2020 at 10:47am PDT


Zahvalnica mužu tada je izazvala pometnju u medijima, a naslovi su bili vrlo intrigantni. Ipak, Duško i Jelena proveli su vreme karantina zajedno sa svojim ćerkicama, uskršnje praznike i rođendan njene tetke.

Kada se Duško vratio u Kinu, kako bi se primetio za aktuelnu sezonu, Jelena i ćerkice ispratile su ga na aerodromu. Dok su Atina i Nika uživale na letovanju sa mamom, Duško je vredno trenirao. Njegovo odsustvo sa letovanja pokrenulo je niz pitanja, a kako je Jelena opet na odmoru, iskoristila je priliku da da još jednom prozove muža.

Jelena Karleuša razvod ili povod za šalu

Jelena je na svom Instagram story-ju objavila stori na kome je napisala da joj muž svaki dan saopšti da je ne voli i opet dala priliku za postavljanje pitanja o razvodu. Naravno, Jelena se ponovo našalila na račun svog supruga i zagonetne situacije, a svoju intimu sačuvala je za sebe i Duška, koji uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Instagram Story printscreen

Pročitajte još