Ovde živi sultanija Hurem: Zavirite u prelepi stan u Berlinu u kojem Lara i Lili vode glavnu reč FOTO

Ovde živi sultanija Hurem: Zavirite u prelepi stan u Berlinu u kojem Lara i Lili vode glavnu reč FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Merjem Uzerli, turska glumica sa nemačkim pasošem, osvojila je svet ulogom sultanije Hurem, supruge moćnog Sulejmana Veličanstvenog. U jeku popularnosti suočila se sa sindromom sagorevanja i donela odluku koja je šokirala producente i gledaoce: bez objašnjenja je spakovala kofere, napustila i seriju i Istanbul, i vratila se u Berlin, u kojem je, inače, rođena.

Instagram

 

Nervni slom koji je doživela odrazio se i na ljubavni život – verenik ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, a pričalo se i da je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa terase. Ipak, uspela je da se na vreme oslobodi problema. Danas su oni samo ružna prošlost.

Pročitajte: Dve trudnoće i telo kao tinejdžerka - Nutela dijeta Merjem Uzerli

− Ovde je moj dom. Moji prijatelji, moja porodica. Poznajem ulice kao svoj dlan. Osećam se dobro. Ovde nisam poznata, ista sam kao svi drugi. U Berlinu nisam zvezda, već slobodna žena i majka – rekla je Merjem pre nekoliko godina, kada je već imala prvu ćerku, Laru. U međuvremenu je dobila još jednu devojčicu, kojoj je dala ime Lili, i otvorila kafeteriju.

Instagram

 

Berlin je kosmopolitski grad na čiji je duh, šarm i savremene poglede odavno navikla. U sličnom maniru uredila je i dom. Pratiocima na Instagramu, a ima ih više od sedam i po miliona, često otvara vrata svog stana. Videli smo, između ostalog, kako je životni prostor ukrasila početkom januara kada je slavila drugi rođendan mlađe ćerke. Tada je dnevna soba bila puna igračaka, poklona i dobre atmosfere.

Instagram

 

Ova prostorija je, već po pravilu, „centralni štab“. Dominira bela, boja slobode i čistoće, kako na zidovima, tako i na komadima nameštaja. Pored velikog kamina mesto je našao vintidž orman, a slike sa neobičnim motivima otkrivaju da je Merjem ljubitelj savremene umetnosti.

Instagram

 

I spavaće sobe su u belom. Nežne, pune svetlosti, komforne, oslobođene stresa i pritiska. Tu je i cveće, da unese toplinu i svežinu. Malo carstvo koje dele tri dame.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti