Sin Miroslava Lazanskog  ima 33 godine i neverovatno liči na oca: Ovo je njegova jedina fotografija

Sin Miroslava Lazanskog ima 33 godine i neverovatno liči na oca: Ovo je njegova jedina fotografija

Autor: | 11/10/2023

0

Sin Miroslava Lazanskog u javnosti bio prošle godine

Prošle godine, povodom Dana državnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posthumno je odlikovao Miroslava Lazanskog, novinara, vojnog analitičara i ambasadora Srbije u Rusiji, koji je preminuo u avgustu 2021. u 71. godini.

Printscreen

 

Orden je primio njegov sin Aleksandar Lazanski, rezervni potporučnik srpske vojske, koga javnost nije imala prilike da vidi često.

Pročitajte: Žene su ludele za Lazanskim, a ona ga je opčinila i rodila dete koje nije želeo da prizna - Ta devojčica danas je ova prelepa glumica

- Osećam se ponosno povodom dodele odlikovanja. I moj otac bi bio ponosan. On je, pre svega, bio dobar čovek, odličan novinar i veliki patriota. Zahvaljujem predsedniku Vučiću na još jednoj ukazanoj časti, a prva je bila borbeno vozilo „Lazanski“ - istakao je Aleksandar, koji je svojom pojavom i stavom ostavio upečatljiv utisak. 

Printscreen

 

Miroslav Lazanski poštovao je želju svog jedinca da se ne eksponira u javnosti, pa je i sam o njemu retko govorio, mada nikada nije krio da kao roditelj ima mnogo razloga da bude zadovoljan. 

- Nagovarao sam Aleksandra da upiše Vojnu akademiju. Ipak, on je završio školu rezervnih oficira na Banjici. Rezervni je potporučnik srpske vojske, pešadija. Voli oružje i brže od mene rasklapa „kalašnjikov“”. Inače, radi u firmi koja se bavi oružjem - rekao je jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images