Rezervni potporučnik srpske vojske: Sin Miroslava Lazanskog ostavio sve bez reči, toliko liči na oca (foto)

Rezervni potporučnik srpske vojske: Sin Miroslava Lazanskog ostavio sve bez reči, toliko liči na oca (foto)

Autor: | 16/02/2022

0

Sin Miroslava Lazanskog prvi put u javnosti

Povodom Dana državnosti predsednik Srbije Aleksandar Vučić posthumno je odlikovao Miroslava Lazanskog, novinara, vojnog analitičara i ambasadora Rusije u Srbiji, koji je preminuo prošlog avgusta u 71. godini.

Pročitajte: Supruga i sin Miroslava Lazanskog nemi od bola, sahrana okupila brojne poznate ličnosti  (foto)

Printscreen

 

Orden je primio njegov sin Aleksandar Lazanski, inače rezervni potporučnik srpske vojske.

- Osećam se ponosno povodom dodele odlikovanja. I moj otac bi bio ponosan. On je, pre svega, bio dobar čovek, odličan novinar i veliki patriota. Zahvaljujem se predsedniku Vučiću na ukazanoj još jednoj časti, a prva je bila borbeno vozilo “Lazanski” - istakao je Aleksandar koji je svojom pojavom i stavom ostavio upečatljiv utisak. 

Pročitajte: Žene su ludele za Lazanskim, a ona ga je opčinila i rodila dete koje nije želeo da prizna - Ta devojčica danas je ova prelepa glumica

Printscreen

 

Miroslav Lazanski poštovao je želju svog jedinca da se ne eksponira u javnosti, pa je i sam o njemu retko govorio, iako nikada nije krio da kao roditelj ima mnogo razloga da bude zadovoljan. 

- Nagovarao sam Aleksandra da upiše Vojnu akademiju. Ipak, on je završio školu rezervnih oficira na Banjici. Rezervni je potporučnik srpske vojske, pešadija. Voli oružje i brže od mene rasklapa “kalašnjikov”. Inače, radi u firmi koja se bavi oružjem - rekao je jednom prilikom.



 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti