Anđelka Prpić prvi put sa bebom u javnosti: Glumica nikad mršavija, mala Čarna uživa

Anđelka Prpić prvi put sa bebom u javnosti: Glumica nikad mršavija, mala Čarna uživa

Autor: | 10/10/2023

0

Beba Anđelke Prpić prvi put u javnosti

Anđelka Prpić, sada već Žugić, porodila se u tajnosti krajem maja, kada je na svet donela ćerku Čarnu kojoj su se tata Marko i brat Jakša posebno obradovali.

Mamu i bebu nismo imali prilike da vidimo u javnosti, a sada nas je glumica počastila prizorom iz porodičnog gnezda, gde se, sudeći prema snimku, njena naslednica već navikava na mamina snimanja i tempo života.

Boško Karanović

 

Naime, glumica je za poslovne potrebe snimila sebe u kućnom izdanju, gde smo imali prilike da je vidimo bez trunke šminke, ali i da primetimo da posle samo četiri meseca od porođaja, izgleda vitko i čini se nikad bolje.

Pročitajte: Anđelka Prpić u javnosti sa dečkom, prvi put posle porođaja! Kada su se pojavili, svi su se okretali za njima FOTO

Na snimku koji je objavila na Instagramu, osim glumice u ležernom izdanju, imali smo prilike da zavirimo i u njenu dnevnu sobu, gde je u kolicima ljuljuškala malu Čarnu, a tu je bio i tata koji neizmerno pruža podršku svojoj izabranici. 

Instagram

 

Podsetimo, Anđelka se u tajnosti udala za Marka 8. septembra, a ceremonija venčanja ni manje, ni više bila je održana na pijaci. Gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između „strit fuda” i restorana.

S Anđelkine svadbe pojavile su se samo dve fotografije. Jedna iz prelepe bašte lokala, gde su zvanice obedovale, a drugu je podelila na svom Instagramu glumica Anja Mandić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti