Anđelka, da li si to ti? Glumica se porodila pre mesec dana, a onda sve iznenadila izgledom, tek da vidite šta je obukla, SMELO! FOTO

Anđelka, da li si to ti? Glumica se porodila pre mesec dana, a onda sve iznenadila izgledom, tek da vidite šta je obukla, SMELO! FOTO

Autor: | 22/06/2023

0

Anđelka Prpić porodila se nedavno i na svet donela ćerku kojoj je dala nestvarno ime Čarna. Kako su mediji pisali, glumica je svojoj naslednici dala ime po ulozi u kultnoj  seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila i donela joj veliki uspeh na poslovnom polju.

Instagram

 

Prpićeva je vešto krila trudnoću, kao i partnera Marka Žugića sa kojim se u javnosti prvi put pojavila na promociji događaja koji je organizovala njena dugogodišnja prijateljica i voditeljka Marija Kilibarda.

Pročitajte: Mama se baš potrudila - Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

I nakon porođaja glumica je ostala tajanstvena, a na njenom Instgaram profilu mogli smo da vidimo samo delić porodičnog doma u kome Čarna i njen brat vode glavnu reč, dok svoje fotografije nakon porođaja nije objavljivala sve do sada.

Boško Karanović

 

Naime, glumica je sada objavila selfi u liftu, a kako su mnogi mogli da primete Anđelka izgleda kao i pre porođaja - besprekorno. Osim toga, nikom nije promakla ni njena odevna kombinacija koju čini komplet - široke elegante pantalone i prsluk u sivoj boji, a koji joj ističu savršenu figuru.

Anđelka se našalila zbog stajlinga i napisala:

- Staramajka!

instagram printscren

 

Podsetimo, Anđelkin dečko, zakazao je svadbu u restoranu njenog bivšeg muža Darija Prpića. Godinu dana pre nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi devojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još