Kako je Aco Pejović razočarao udovicu Tome Zdravkovića: Gordana bez pardona sve iznela u javnost

Kako je Aco Pejović razočarao udovicu Tome Zdravkovića: Gordana bez pardona sve iznela u javnost

Autor: | 09/10/2023

0

Aco Pejović razočarao udovicu Tome Zdravkovića

Gordana Zdravković, supruga velikana ovdašnje muzičke scene, nenadmašnog Tome Zdravkovića, nastavlja da diže prašinu. Pre nekoliko dana prisustvovala je otkrivanju njegovog spomenika u Skadarliji, posetila njegovu večnu kuću na Centralnom groblju povodom 32 godine od smrti i ispričala nešto što je mnoge šokiralo.

ATA Images

 

Udovica Tome Zdravkovića rekla je, između ostalog, da je prevarena i da ni dinara nije videla od popularnog filma.

Pročitajte: Imao je samo 13 godina kada je izgubio oca - Ovo je sin Tome Zdravkovića

Takođe, priznala je da su je razočarali mnogi koji su učestvovali u tom projektu. Među njima je i Aco Pejović, koji je u pomenutom ostvarenju „pozajmio glas” Milanu Mariću u ulozi legendarnog pevača.

Ata Images

 

– Aco Pejović me je razočarao... Mislila sam da će se pojaviti na otkrivanju spomenika, ipak je uvek bio tu, uvek je govorio da je napravio karijeru sa Tominom „Jelenom”. Baš sam i rekla da bih volela da on bude tu, međutim, nije se pojavio. Niko se od njih nije pojavio, nemaju više ni potrebe – otkrila je Goca Zdravković u intervjuu za Hype televiziju.

 

@hypetelevizija Emisija sa Tominom ženom je na našem kanalu! Sve tajne koje se kriju iza filma ,,Toma’’ su razotkrivene! #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još