Danas porodičan čovek, a tada srcolomac: Srđana Predojevića povezivali sa popularnom glumicom, teško je prebolela raskid

Danas porodičan čovek, a tada srcolomac: Srđana Predojevića povezivali sa popularnom glumicom, teško je prebolela raskid

Autor: | 08/10/2023

0

Bivša devojka Srđana Predojevića je ova glumica

Srđan Predojević dugo voli suprugu Mirjanu, koju je 2014. godine poveo na romantično putovanje u Pariz, kada su sklopili brak. 

Boško Karanović

 

O prethodnim voditeljevim ljubavima malo toga se zna jer čuva svoju privatnost, ali svojevremeno su ga rado povezivali sa jednom našom glumicom.

Pročitajte: Intimna ceremonija u Ambasadi Srbije u Parizu - Ovako su Srđan Predojević i njegova tajanstvena supruga izgledali na venčanju (foto)

U pitanju je bila Iva Štrljić, a kako se pre više od decenije pisalo, njihov odnos nije se završio prijateljski.

Instagram

 

Srđan je te godine bio urednik jutarnjeg programa na RTS-u, a Iva je vodila jutarnji program na TV B92. Navodno njihova romansa potrajala je samo mesec dana, kako je 2007. godine pisao „Press“.

Glumica je tada bila jako povređena, navodilo se, i teško je podnela raskid koji je došao naglo.

Instagram

 

– Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom – rekao je svojevremeno izvor za „Press“.

Pročitajte: Jovana se posle dve godine javno obratila Srđanu, on je blokirao - Preseče me, kume!

Voditelj nikada javno nije potvrdio ni demantovao da je Iva u nekom trenutku zaista bila njegova partnerka. Naprotiv, spekulisalo se da nikada nisu bili zajedno, ali im je prijala medijska pažnja tako da nisu hteli da se po tom pitanju izjašnjavaju. Do danas ni Iva ni Srđan nisu objasnili prirodu svog odnosa, a, po svemu sudeći, nikada je neće ni saznati. 

Miša Obradović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti