Traumatično odrastanje slavne bogatašice: Pariz Hilton konačno otkrila tajnu

Traumatično odrastanje slavne bogatašice: Pariz Hilton konačno otkrila tajnu

Autor: | 30/08/2020

0

Posle dve decenije ćutanja, Pariz Hitlon pričala je o fizičkom i mentalnom zlostavljanju koje je proživela kao tinejdžer u internatu. U intervjuu za ‘People’, objasnila je kako je za vreme školovanja u "Provo Canyon" školi u Juti bila suočena sa učestalom torturom sa nepunih 17 godina.

– Potiskivala sam istinu tako dugo – rekla je rijaliti zvezda u najavi "Youtube" dokumentarca "This is Paris", koji će govoriti o njenom odrastanju, dobrim i lošim momentima njenog detinjstva kao i trnovitom putu koji je prošla da bi došla do popularnosti koju sada ima.

Pročitajte: Zavirite iza kulisa gala žurke sa Pariz Hilton (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 23, 2020 at 7:17pm PDT


–Ipak ponosna sam na snažnu ženu u koju sam izrasla. Ljudi misle da mi je sve u životu servirano, ali ja želim da pokažem svetu ko sam ja zaista.

Krajem devedesetih roditelji Pariz Hitlon odlučili su da je pošalju u Popravno psihijatriski centar za omladinu. Nakon što se učestalo iskradala da bi išla po klubovima i žurkama dok je živela u Njujorku.

– To je trebala da bude škola, ali časovi nisu bili primarni fokus uopšte – ispričala je Pariz i dodala

– Od momenta kada se probudim dok ne legnem u krevet, ceo dan su mi vrištali u lice, drali se, neprekidno su nas mučili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Aug 15, 2020 at 10:00am PDT


Objasnila je da zlostavljanje nije bilo samo vrebalno, već je prerastalo i u fizičko.

– Zaposleni bi govorili užasne stvari. Konstatno su nas terali da se osećamo loše, zlostavljali su nas. Mislim da im je cilj bio da nas slome, udarali su nas i davili. Hteli su da razviju strah kod dece, kako bismo ih bezpogovorno slušali.

Rekla je Pariz i dodala da je jednom čak bila poslata u samicu, kada je učenik iz njenog razred rekao nadređenima da je planirala da pobegne.

– Koristili su to kao kaznu, nekada i 20 sati dnevno – otrkila je rijaliti zvezda.

Kako kaže, njeni roditelji nisu znali šta se dešava, a kada je pokušala da im kaže, imala je probleme sa zaposlenima koji bi joj oteli telefon ili bi pocepali pisma koja je pisala. Govorili su joj da joj niko neće verovati, a roditeljima su govorili da deca lažu.

Pročitajte: Pariz Hilton - Pradeda bi bio ponosan na mene

Pariz planira da sa roditeljima pogleda dokumentarac, kako bi im lično dočarala svoje traume

– Mislim da bi bilo dobro za nas, kako na emotivnom planu više ne bi bilo tajni!

Premijeru dokumentarca ‘This is Paris’ kao i nastavak emotivne priče popularne Pariz Hilton, možemo očekivati 14. septembra na ‘Youtube‘.

Nema sumnje da će ovaj film biti veliko iznenađenje za njenu porodicu kao i obožavatelje, obzirom da će Pariz otkriti dugo čuvane tajine, emotivne prirode i srušiti sliku "razmažene bogatašice" koju joj javnost dugo pripisuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: Pariz Hilton