Da li je prestala da bude razmažena: Pariz Hilton u Beogradu dovoljna samo mala soba!

Da li je prestala da bude razmažena: Pariz Hilton u Beogradu dovoljna samo mala soba!

Autor: | 15/09/2016

0


Čuvena svetska zvezda Paris Hilton i naslednica lanaca hotela doći će u Beograd 24. septembra.

Iako je u hotelskom poslu od malena, slavna Pariz na listu zahteva nije stavila gotovo ništa što bi se očekivalo.

Njen uslov dolaska je bio samo da ima malu sobu sa mnogo svetla, pa joj je jedna takva od 30 kvadratnih metara obezbeđena u jednom luksuznom hotelu.

Sa vlasnicom čuvene imperije „Hilton“ dolaze i legendarni glumci Alen Delon i Šon Pol, koji takođe nisu imali velike prohteve, što je organizatore ostavilo bez teksta.

- Ne znam da li su njihove predrasude o siromaštvu Srbije učinile svoje ili šta je u pitanju, ali kada je stigao spisak zahteva, svi su ostali bez reči. Bio je to imejl na polovini strane i u njemu je pisalo da Paris želi sobu, ne apartman, koja je prozračna, kao i da uvek ima određenu vrstu obične vode u frižideru. Javne ličnosti sa naše estradne scene često su bahatije i imaju veće zahteve - objašnjava izvor Alo.rs blizak organizatorima.

Pariz, koja će u Beogradu dva dana će puštati muziku na gala žurci za 300 zvanica. Kako saznajemo.

- U našoj prestonici toliko će se zadržati i Alen Delon i Šon Pol. Veseli trio prepustio je domaćinima da im pokažu znamenitosti Beograda i kulinarske đakonije. Svi će biti smešteni u luksuznom hotelu u Novom Beogradu - objašnjava izvor Aloa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash
Tagovi: Pariz Hilton