Dokaz da je lepota nasledna: Džej Lo podelila kadar sa mamom (video)

Dokaz da je lepota nasledna: Džej Lo podelila kadar sa mamom (video)

Autor: | 04/09/2020

0

Gvadalupe Lopez rodila je jednu od najlepših žena na svetu. A da jabuka ne pada daleko od stabla dokazala je Dženifer Lopez novom kampanjom, koju je radila sa svojom majkom. Sada više niko ne može da se zapita, kako Džej Lo izgleda savršeno uprkos godinama, jer se odgovor krije u genima.

Naime, pevačica je pristala da za jedan brend uradi modnu kampanju. Ipak, zanosna lepotica nije svezda ove kampanje, majka Dženifer Lopez, ukrala je svu slavu. Pored Dženifer i Gvadalupe u ovoj porodičnoj kampanji učestvovali su i blizanci Ema i Maks.

Pročitajte: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez prave hrabar korak - Ponovo roditelji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coach (@coach) on Aug 28, 2020 at 9:00am PDT


Majka Dženifer Lopez (74) je pravi pokazatelj dobrih gena. Genetika je definitivno zaslužna za izgled Dženifer Lopez, koja i u pedeset drugoj godini izgleda poput devojčice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coach (@coach) on Aug 30, 2020 at 8:13am PDT

Tri generacije porodice, uživa u planinskom ručku, na snimku koji prati kampanju, a komentari na društvenim mrežama svode se na to da Džej Lo i njena mama deluju kao da su sestre.

- Kako izgleda moderna porodica? Službena definicija ne postoji. Ne radi se o savršenstvu, već o prihvatanju, tako da svatko može biti baš onakav kakav je, bez skrivanja - rekla je Dženifer Lopez u videu koji prati kampanju.

Dženifer Lopez nikada nije krila, da je tokom karijere imala veliku podršku majke i sestara. Ipak, posebno je vezana za mamu, kojoj je nedavno posvetila i objavu na svom "Instagramu" uz dirljivu poruku.

Pročitajte: Žene širom sveta zovu nutricioniste - Dijeta Dženifer Lopez izašla na videlo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 12, 2019 at 12:34pm PST

- Ljudi me često pitaju odakle mi ta energija, način na koji vozim, na koji plešem. E, znate, Gvadalupe, moja mamica... Otkako je pamtim, uvek je plesala, smejala se i uveseljavala svaku prostoriju u kojoj bi se našla. Ona je definicija mladolikosti. Volela je oduvek muziku i filmove, a verovala je i u pravu ljubav. Sve to nasledila sam od nje. I zbog toga sam i ja bolja. - napisala je Dženifer i otkrila da je postala sve ono u šta je njena mama neodstupno verovala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti