Jelovnik Dženifer Lopez: Tajna sedam obroka

Jelovnik Dženifer Lopez: Tajna sedam obroka

Autor: | 05/05/2020

0

Godinama unazad je aktuelna teorija o povezanosti između onoga što unosimo u organizam i vremena kada to činimo. Svi uglavnom znamo da je zdrav doručak osnova dobrog zdravlja, ali i dobre linije, kao i da nije preporučljivo jesti nakon 19 časova.

Takođe je i čaša vode sa limunom na prazan želudac dobrodošla. Ciklus kretanja Sunca utiče i na brojne procese koji se odvijaju u ljudskom organizmu, pa tako i na varenje.

Jelovnik Dženifer Lopez otkrio je njen bivši kuvar

 

To jako dobro zna i latino diva koja ima brižljivo planiran raspored obroka, a jelovnik Dženifer Lopez je pažljivo osmišljen.

Opšte je poznato da latino diva Dženifer Lopez naporno i redovno vežba. Te svoje dobre navike nije promenila ni tokom karantina u kom se, kao i milioni drugih ljudi, nalazi proteklih nedelja. Njenom telu dive se muškarci i žene širom planete, čude se i pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda toliko dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 25, 2020 at 2:36pm PST

Besprekorno zategnuta sa oblinama baš gde im je mesto, pevačica i glumica je pokazala da žena njenih godina može izgledati dvostruko mlađe, šta više, i bolje od toga. Na to utiču dobri geni,  naporne vežbe ali i birana ishrana. Šta latino diva uvek ima u kuhinji otkrio je njen bivši kuvar Kelvin Fernandez, koji je za nju i supruga Aleksa Rodrigeza  radio pune dve godine.

Pročitajte i : Spektakl na “Versace” reviji: Džej Lo zapalila pistu u legendarnoj haljini iz 2000.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 19, 2020 at 3:07pm PST

Pročitajte: Da li je Dženifer Lopez još uvek najzodnija žena Holivuda?

–  U kuhinji ćete uvek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako,  Džej Lo nije baš preterani ljubitelj voća, deca ga obožavaju. Aleks obožava dan da započne  svežim zelenim napitkom od mnogo povrća –  rekao je kuvar i naglasio kako cela porodica obožava doručak, zbog čega se upravo taj obrok kod njih nikada ne preskače.

– Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni deo tog obroka. Ponekad se opredela za piletinu ili kobasice, uz obavezna jaja . Oni su tim koji jako dobro zna šta će kada jesti i zato su im zalihe bogate.  U kući uvek imaju mnogo jaja, zdravih grickalica, a za decu nezdravih –  otkrio je male tajne savršene linije zvezde.

Pročitajte: Zbog pandemije koronavirusa- Nesvakidašnje venčanje Dženifer Lopez

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 9, 2020 at 1:17pm PST

Izgleda da i planetarno poznata zvezda obožava namirnice koje svi volimo da jedemo. Uz sve navedeno, i redovnu fizičku aktivnost ova 50-godišnjakinja ima i jedan trik kojeg se drži već dugo. Reč je o režimu poznatom kao Six-pack Diet Plan, a osmislio ga lični trener Bena Afleka. Režim uključuje šest do sedam malih obroka na dan, pri čemu je najvažniji odnos od 45% ugljenih hidrata, 35% proteina i 20% esencijalnih masti.

– Za razliku od doručka, ručak im nije toliko bitan pa i nemaju običaj da ovaj obrok zajedno provode. Često to bude nešto na brzinu . Kada je vreme za večeru, svi se ponovno sretnu za stolom. Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u nedelji je  uvek dan takosa –  zaključio je Kelvin.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti