Evo šta radi Aleksa Avramović nakon povratka u Beograd: Pojavila se fotografija iz kraja gde živi, tu je i glumac

Evo šta radi Aleksa Avramović nakon povratka u Beograd: Pojavila se fotografija iz kraja gde živi, tu je i glumac

Autor: | 12/09/2023

0

Košarkaš Aleksa Avramovića vratio se u Beograd, zajedno sa svojim timom nakon žestoke borbe na Svetskom prvenstvu u košarci, gde su naši reprezentativci odneli srebrnu medalju i ispisali još jednu stranicu istorije.

Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

 

Po povratku u prestonicu usledilo je porodično okupljanje. S obzirom na to da košarkaš i njegova izabranica Teodora stanuju blizu reditelja Žarka Jokanovića i njegove supruge Milice Milše, susret u kraju bio neizbežan, ali i prva fotka Alekse na ulicama grada.

Pročitajte: Penthaus u kome je sve podređeno uživanju - Zavirite u novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića FOTO

Kako se može videti na fotografiji košarkaš je sa suprugom šetao psa, te su uživali u prirodi, a nakon što su sreli reditelja sa suprugom, pozirali su zajedno nasmejani za kamere.

- Komšiluk ponovo na okupu. Stigao nam naš šampion Aleksa Avramović. Ponos najveći. Uživanje sa Teodorom, Sonikom i ovom našom ljudinom od čoveka - napisao je Žarko u opisu fotke i dodao:

-Kada biste samo znali kakva je ljudina moj komšija Aleksa Avramović. Duša laneta i snaga lava.

Instagram

 

Podsetimo, Milica Milša i Žarko Jokanović sredinom prošle godine preselili su se u novi stan, a popularna glumica povremeno podeli fotografije iz svog doma, koji na prvi pogled odaje utisak topline i ušuškanosti.

Na pitanje kako izgleda jedan običan dan u njihovoj kući kad ne rade, Milica je nedavno u intervjuu za HELLO! rekla:

− Ili nam dođe Antonije sa našom kucom Leom, ili negde porodično izađemo. Volimo da se viđamo sa prijateljima. Ali, sjajno je i kada smo potpuno sami kod kuće. Slušamo šansone ili neke stare ploče, koje smo nasledili od naših roditelja. Skoro da ne prestajemo da se smejemo i to su naši trenuci za pamćenje.

U međuvremenu su upoznali nove komšije, za koje imaju samo reči hvale.

− Imamo najdivniji komšiluk na svetu, uglavnom su to predivni i uspešni mladi ljudi, kulturni, ljubazni, pristojni i vaspitani. Ponekad pomislimo da nismo u ovoj zemlji i u ovom gradu ‒ konstatovali su Milica i Žarko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kin-Wai YUEN / Sipa Press / Profimedia