Ugovor života: Venčanje Alekse Avramovića bilo je kao iz bajke, sa mladine haljine nećete moći da odvojite oči

Ugovor života: Venčanje Alekse Avramovića bilo je kao iz bajke, sa mladine haljine nećete moći da odvojite oči

Autor: | 14/09/2023

0

Venčanje Alekse Avramovića bilo je bajkovito

Aleksa Avramović jedan je od heroja Svetskog prvenstva u košarci. Oduševio je celu naciju i postao pravi hit na društvenim mrežama, a o popularnosti dovoljno govore ovacije kojima je nagrađen kada se pojavio na balkonu gradske skupštine na svečanom dočeku.

Instagram

 

Avramović je ponikao u čačanskom Borcu, igrao u Italiji i Španiji, a proteklih sezona nosi dres Partizana.

Pročitajte: Glumica, teniserka, manekenka... Bogdan Bogdanović slab na poznate devojke, ovo su sve njegove ljubavi

Što se reprezentacije tiče, bio je tu, ali nikada u prvom planu. Tek ga je minuli Mundobasket vinuo u zvezde. Popularnost je naglo skočila, a s njom i interesovanje za privatni život borbenog plejmejkera.

Yong Teck Lim/Getty Images

 

Najveća podrška Aleksi je supruga Teodora, poreklom takođe iz grada na Zapadnoj Moravi. Diplomirala je primenjene umetnosti, bavi se dizajnom enterijera i najveća je podrška mladom košarkašu.

Kad god je u prilici, bodri ga sa tribina. Zajedno su nekoliko godina, a sudbonosno “da” izgovorili su prošle jeseni u rodnom Čačku.

Denis Sarcevic

 

Ceremonija je bila kao iz bajke. Lepa Teodora nosila je venčanicu kreatorke Nine Rajak – elegantni, sofisticirani model u kojem je izgledala kao princeza.

Denis Sarcevic

 

Aleksa je, umesto klasičnog crnog, odabrao odelo bež boje.

Pred brojnim gostima, članovima porodice, prijateljima, njegovim bivšim i sadašnjim saigračima, trenerom Željkom Obradovićem koji je takođe iz Čačka, Avramović je potpisao još jedan “ugovor”, životni, važniji od onog koji ima sa klubom i legendarnim Žocom.

Denis Sarcevic

 

Denis Sarcevic

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Denis Sarcevic