Dvorište opasano zidinama, a unutra pravo bogatstvo: Vila Radoša Bajića u elitnom delu Beograda oduzima dah

Dvorište opasano zidinama, a unutra pravo bogatstvo: Vila Radoša Bajića u elitnom delu Beograda oduzima dah

Autor: | 09/09/2023

0

Dom Radoša Bajića ispunjen porodičnom srećom

Glumac i reditelj Radoš Bajić porodični život nikada nije preterano izlagao javnosti, ali od kada je postao aktivan na društvenim mrežama, sve češće možemo da vidimo kako izgleda njegova svakodnevica.

Instagram

 

Osim fotografija supruge Milene, sina Nedeljka i ćerke Jelene, čuveni Sekula pratioce na Instagramu često počasti prizorima iz svog prelepog dvorišta.

Pročitajte: Očekivao ih je, ali su imali preča posla - Posle uspešne promocije razočaran Radoš Bajić ovim kolegama poručio jedno

Daleko od očiju prolaznika, opasan zidinama, vrt porodice Bajić prava je oaza mira ispunjena zelenilom i baštenskim figurama. Uživanje za sve članove, posebno za najmlađe, ali i za kućne ljubimce.

Instagram

 

‒ Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje sve potrepštine i to u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga o serijama, a on im uvek odgovori s osmehom ‒ otkrila je svojevremeno radnica iz obližnjeg marketa.

Pročitajte: Bila je kao anđeo - Sestra Radoša Bajića preminula je sa samo 13 godina, poslednja zajednička fotografija zauvek je obeležila njegov život

‒ Odlično se slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa – ispričale su komšije porodice Bajić za Blic.

Instagram

 

Osim u raskošno dvorište, imali smo prilike da zavirimo i u Radošev dom opremljen klasičnim nameštajem, a mogli smo da primetimo i da gotovo svaki zid krase umetničke slike.

Instagram

 

Uprkos materijalnom, nema sumnje da je najveće bogatstvo slavnog reditelja njegova velika i složna porodica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti