Mašan Lekić otkrio ime treće ćerke: Nije ono što ste očekivali

Mašan Lekić otkrio ime treće ćerke: Nije ono što ste očekivali

Autor: | 06/09/2023

0

Ime ćerke Mašana Lekića otkriveno

Mašan Lekić je prvog dana septembra postao otac po treći put. Voditelja i njegovu 13 godina mlađu partnerku Kristinu usrećila je još jedna devojčica, a kada se prvi put oglasio sa lepim vestima, Mašan je rekao da ćerka još uvek nema ime.

Boško Karanović

 

„Ćao, ekipo, stigla sam. Moja treća princeza“, napisao je Mašan na Instagramu uz emotikone zaljubljenog smajlija, a zatim dodao:

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

„Lekićeva (ime još nemamo)“.

Instagram

 

Svi su pretpostavili da će srećni roditelji izabrati neko kratko i moderno ime, kakva nose Mašanove starije ćerke, Mia i Zoi. I donekle su bili u pravu.

Mašan i Kristina odlučili su da svoju princezu nazovu Mila! Devojčice koje nose ovo lepo ime su verovanju umiljate, božije miljenice, drage, plemenite i požrtvovane.

Instagram

 

Podsetimo, Mašan Lekić 2020. godine razveo se od supruge Mire, sa kojom je i poslovno sarađivao, i ubrzo otpočeo romansu sa drugom koleginicom. Za Story je priznao da mu nije bilo svejedno kako će javnost gledati na njegovu novu vezu.

Pročitajte: Bila je zgodna i mršava - Mira Lekić dve godine posle razvoda neprepoznatljiva

‒ Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim, da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put ‒ rekao je Mašan i još tada izrazio želju za još dece.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti